avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu moartea !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu moartea !

Da , se pare ca am dince in ce mai multi "fani" , fara sa cunosc persoana respectiva am fost amenintat la telefon ca daca mai trec vre-odata pe la o persoana ma baga la portbagaj , si nu mai vad lumina zilei.
La politie daca ma duc ar fi mai rau pentru ca varasu e mare mahar in zona aia in politie , concluzia , nu am ce face .

Asa ca cazul se deschide acum .

Caut un avocat care sa ma reprezinte si sa-l potoleasca , onorariul lui va fi tot ce iese din daune , nu-mi trebuie nici un leu vreau doar sa inteleaga ca nimeni nu face legea si ca nimeni nu are drept de moarte asupra nimanui. asa ca cine e interesat sa lase un mesaj pe privat si va voi suna ..

Multumesc , sper sa fie cineva cu ganduri bune !
Cel mai recent răspuns: AurelianD , utilizator 09:10, 21 Mai 2008
Va asigur ca voi urmari sa nu mai dau articolele in forma de citat.
Pentru a depune o plangere penala e nevoie sa existe un faptuitor concret.
O persoana necunoscuta care va ameninta telefonandu-va folosind o cartela telefonica este aproape imposibil de depistat.
Si chiar daca ati stii despre cine este vorba, temerea pe care vi-o produce trebuie sa fie suficient de mare pentru a castiga un asemenea proces.
Mai mult de o amenda penala nu prea sunt sanse sa ia, iar in legatura cu daunele morale... permiteti-mi sa nu prea cred ca le veti obtine pentru o asemenea amenintare telefonica!
Va urez oricum succes in demersul dvs.:D
Bun deci in cazul asta nu-mi ramene decat o solutie se pare

Ii pun pistolu la tampla si ii explic care e treaba , nu respunde afirmativ "greseala de manuire a armelor in legitima aparare "

Vine versiunea aia "decat sa planga mama , mai bine sa planga mata"

Oricum o sa dau un telefon la DNA pt ca se pare ca in cercul ala se cam fac manevre in cadrul politiei , asa ca poate daca aflu ceva le va fi de folos si uite asa ii infund si prietenii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni ce se pot deschide in cazul in cazul producerii unui prejudiciu nepatrimonial... lonley-wolf lonley-wolf Ce actiuni civile se pot deschide in cazul in care se aduce atingeri drepturilor inerente (demnitate, imagine...) ale unei persoane? (vezi toată discuția)
Apãrarea drepturilor nepatrimoniale rodica_post rodica_post - institutie nou introdusa prin Codul Civil (articolele 252-257); - principiu: Orice persoana fizica are dreptul la ocrotirea valorilor intrinseci fiintei ... (vezi toată discuția)
Calomnie veronicavera veronicavera IN CAT TIMP DE LA DATA INTAMPLARII SE DEPUNE IN INSTANTA PLANGERE IMPOTRIVA UNEI PERSOANE PENTRU ACUZATIE DE CALOMNIE? INTAMPLAREA S-A PRODUS PE DATA DE ... (vezi toată discuția)