avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... atragere raspundere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

atragere raspundere

daca nu reusesc in recurs sa anulez raspunderea mea patrimoniala, ce se intampla raman singura sa platesc toata datoria daca celalalt adm nu are bunuri mobile si imobile si mai rau e ca deja este in arest
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 13:06, 9 Februarie 2011
Pai in mod normal daca sunt sunt mai multi administratori, acestia raspund in solidar.
din nefericire ,da.va sugerez sa va antamati un avocat.
personal,am intalnit nenumarate situatii in care lichidatorii au comis grave abuzuri in ce priveste propunerea de atrage a raspunderii patrimoniala a adm/organelor de conducere ale societatii,invocand de multe ori generic sau fara a avea un substrat serios , prevederile art138 di lg 85/2006.
inca mai aveti o sansa pe care puteti sa o fructificati.dupa pronuntarea recursului(dc va fi defavorabil), ca fi extrem de greu sa se mai poata face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului atrasa solidar cu firma LaurTib LaurTib Sunt un administrator al unui srl cu asociat unic (tot in persoana mea). In urma cu 7 ani Fiscul a executat toate bunurile firmei. Firma nu a mai avut ... (vezi toată discuția)
Raspunderea unui administrator pt srl Dutu Adrian Dutu Adrian [b]Expun pe scurt pt cei ce doresc mai multe informatii rog sa intrebati ! Nu cunosc nimic despre administrarea unei sociatati (pina in acest moment am fost ... (vezi toată discuția)
Motiv de recurs? Gabriela PĂDURARIU Gabriela PĂDURARIU Instanta de fond, desi este sesizata prin Intimpinare ca administratorul judiciar nu si-a indeplinit atributiile care-i reveneau cf. lg:85/06, nu ia nicio ... (vezi toată discuția)