avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa divortez!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa divortez!

Casatorita de 13 ani am un copil de 9 ani si de 1 an pur si simplu am fugit de acasa datorita sotului meu care nu era violent fizic dar era extrem de gelos nu aveam voie sa ies afara sau sa intarzii de la servici ca ma ameninta am fost izolata de lume. Copilul sta de 3 ani cu mama mea in alta localitate. Pot cere divortul? Si ce sanse am sa obtin custodia copilului?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 11:42, 15 Mai 2008
:console: Cu totii gresim.

AVLIL a scris:

:"> Aveti dreptate... :">
Am inteles, ma duc sa ma culc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort prelungit yvon yvon Buna ziua ! In octombrie 2009 am introdus actiune de divort, motiv- violenta domestica. Sotul a facut intampinare si acum ambii avem statulul de reclamant si ... (vezi toată discuția)
Divort intre parinti! trebor trebor Buna ziua! Am 18 ani si parintii mei vor sa divorteze. Tatal meu intenteaza sa bage actele de divort pe motivul ca mama mea a parasit domiciliul desi aceasta ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat dolores dolores Sotul meu a intentat proces pentru desfacerea casatoriei iar eu nu intentionez sa ma prezint la tribunal.Ce trebuie sa fac acum ? Sunt de acord cu divortul dar ... (vezi toată discuția)