avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum procedez cu Revisalul in cazul functionarilor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum procedez cu Revisalul in cazul functionarilor publici?

buna ziua

va rog sa-mi spuneti cum procedez cu revisalul in institutia publica in ceea ce privesc inscrisurile pentru functionarii publici ( nu am CIM )
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:35, 9 Februarie 2011
Pentru functionarii publici nu se aplica REVISAL!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere salariat vechi in revisal ioanaboboc ioanaboboc Buna ziua, Am preluat decurand programul Revisal, si nu stiu cum sa procedez. 1)Un angajat vechi- personal contractual- al institutiei (din 2003) nu este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare privind revisal . un contract pe perioada ... Anakina35 Anakina35 Buna ziua, am o intrebare privind Revisal . Un contract pe perioada determinata poate fi suspendat pentru a ocupa prin numire o functie de conducere ... (vezi toată discuția)
Salariat lipseşte de la serviciu fără să anunţe instituţia alexj17 alexj17 Bună ziua, Vă rog să îmi spuneţi cum ar trebui să procedez din punct de vedere legal în cazul în care un salariat lipseşte de la locul de muncă mai ... (vezi toată discuția)