avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare

Buna ziua. Am infiintat un srl in februarie 2011. Am inregistrat si un punct de lucru intr/un alt judet. La respectivul punct de lucru desfasor activitati de comert si am facut cerere la primarie pentru autorizatie/acord de functionare. Daca la sediul social al firmei nu desfasor activitati de comert, ci doar am birourile, mai este necesar sa solicit aceasta autorizatie de functionare? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 14:33, 9 Februarie 2011
Cred ca este suficient certificatul constatator de la ORC prin care s-a autorizat activitati de birou la sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate intra o persoana in societate comerciala? florin sebastian florin sebastian [b][b]SC YYY srl [/b]din municipiul ZZZ, judetul WWW[/b], are ca actionari doua [b]persoane: A si B.[/b][i]Precizez ca persoana B este si administratorul ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru teren viran lylo lylo Buna ziua. Am o cerere de infiintare punct de lucru pe un teren viran. Mi s-a cerut la ONRC autorizatia de constructie si procesul verbal de receptie insa eu ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata ionelbarus ionelbarus Am un PFA( agentie imobiliara) cu sediul intr-un judet si doresc sa desfasor activitatea pe raza altui judet. Trebuie sa obtin anumite autorizatii de la ... (vezi toată discuția)