Am un PFA( agentie imobiliara) cu sediul intr-un judet si doresc sa desfasor activitatea pe raza altui judet. Trebuie sa obtin anumite autorizatii de la autoritatile locale pe raza unde desfasor activitatea? Pot sa angajej persoane fizice cu carte de munca?
Trebuie sa aveti functie de tipul de activitate desfasurat fie un punct de lucru(fix) pe care il infiintati la registrul comertului de care apartineti si in aceasta situatie, dupa obtinerea certificatului constatator va luati si o autorizatie de functionare de la Primaria pe raza careia va desfasurati activitatea, fie daca este o activitate(vezi constructii, comert gen comis voiajor, etc) pentru care prestati activitatea la domiciliu clientului, va luati tot de la regsitrul comertului de care apartineti un constatator cu activitati autorizate la terti/in afara sediilor secundare. Pentru acest tip nu va mai trebuie autorizatie de la Primariile pe raza carora va plimbati cu activitatea
Autorizare ssm
petronel11
Buna ziua,
Am solicitat la ITM eliberarea certificatului constatator. Avem un sediu principal si niste sucursale fara personalitate juridica. In cerere am ... (vezi toată discuția)