avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie la volan

Inainte cu ceva timp am fost prins baut la volan cu valoarea de 1.4 - 1.2 in sange si am ajuns in instanta
intrebarile ar fi :
-avocatul nu trebuia sa vina cu mine in fata la judecatoare ?(m-am intalnit cu dansul pe hol inainte cu 10 min , am povestit putin si mi-a recomandat sa cer de la sectorist o caracterizare si sa aman dosarul pe motiv ca vreau sa angajez avocat)
-ce pedeapsa se primeste de obicei pt o asa valoare ?(avand in vedere ca am mai fost prin cu 0.23 in aeru expirat-suspendarea fiind de o luna - si inca o suspendare pe 3 luni -neacordare prioritate)
-are rost caracterizarea de la sectorist ?(sau ce ar mai fi de folos in cazul meu)
-s-ar putea incheia dosarul la urmatorul apel ? (daca depinde de judecatoare , nu de mine )
-avocatul mi-a zis ca nu conteaza ca am mai fost prins atata timp cat nu am dosar , adica nu ar influenta - se poate sa aiba dreptate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: floppy5_87 , utilizator 18:44, 10 Noiembrie 2011
va multumesc pt raspunsurile date .
dar pt cea cu pedeapsa ce ziceti , cat as putea primi ? (din experienta)
Nu se pot da astfel de"pronosticuri" fara a cunoaste actele si lucrarile dosarului.
Niciun profesionist serios,nu poate face aceasta decat daca...
in regula ....va multumesc
buna seara ..pana la urma am primit 7 luni cu suspendare ....pt toti amatorii de senzatii de genul asta , m-ai bine cautati altceva :) multumesc celor care mi-au raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat ContSters280144 ContSters280144 buna seara,, iubitul meu a sustras o geanta dintr un birou si a fost prins cu ia la iesirea din incapere,,, nu sa depus plingere contra lui dar totusi a fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua în fratele meu are dosar penal pentru condus scuter ... Georgiana1234@ Georgiana1234@ Buna ziua în fratele meu are dosar penal pentru condus scuter fără permis ce inca nu e încheiat iar acum a fost prins conducând beat tot fără permis cu ... (vezi toată discuția)
Cercetare dupa condamnare menumoruth menumoruth Eu am fost condamnat cu suspendare in anul 2005 pentru inselaciune art 215 (toate punctele ) evaziune fiscala etc. Am fost condamnat cu suspendare. In perioada ... (vezi toată discuția)