avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism

-
Ultima modificare: Joi, 10 Februarie 2011
pricopcristina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Zaharia-Ciorcila , Notar 19:29, 9 Februarie 2011
evident ca nu este corect
cererea pe care o depuneti se solutioneaza intr-un anumit termen (nu stiu sa va spun care) in 3 feluri : 1 se accepta si autoturismul se inmatriculeaza, 2 se da un referat de completare in cazul in care mai trebuie depuse acte 3 se respinge motivat
"eu as putea sa iti spun tie sa dispari acum" nu exista, este un abuz, o mitocanie, si caracteristica de directoras de stat frustrat.
Si eu cu logica mea ma gandeam la lucrul asta dar motivul ca el nu trebuia sa isi schimbe domiciliul mi se pare absurd. Eu as vrea sa inteleg daca din punct de vedere legal au dreptul sa raspinga cererea de inmatriculare in cazul asta. Iar raspunsul care s-a dat de un director demonstreaza clar un abuz de putere. Si daca se respinge ce este de facut?
cum adica sunteti amanati in felul asta mereu? mereu vi se spune acelasi lucru si sunteti amanati!? intrebati de ce tot sunteti amanti, aflati motivul dupa aceea vedem daca este legal sau nu
ceea ce aveti de facut depinde cum se motiveaza respingerea
nu pretind sa fiu un expert in inmatriculari auto dar acestea sunt lucruri de bun simt
poate directorul frustrat mentionat anterior are vreo problema cu identificarea sotului invocand faptul ca hotararea judecatoreasca primita se refera la o alta persoana (din moment ce sotul si-a schimbat cartea de identitate - presupun?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Strămutare proces divort și stabilire domiciliu minor LLia LLia 1. Introducerea cererii de divorț Iunie 2018 - ultimul domiciliu comun Sibiu 2. La primul termen al divorțului Decembrie 2018 reclamanta nu se prezintă ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna pentru 2014 carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua! 1. Jurista societatii pt. a nu se prezenta la un proces intre SC si Sindicat, privind drepturi banesti neacordate fara nici un drept legal, de ... (vezi toată discuția)