avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită lamurire
Discuție deschisă în Executare silită

lamurire

As dori sa-mi spuna cineva in cunostinta de cauza, ce se intampla daca primesc somatie de la un executor judecatoresc si nu ma prezint la el. Care sunt pasii pe care ii face: vine pur si simplu la usa sau face verificari inainte sa vada daca detin imobilul pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:22, 9 Februarie 2011
ce priveste respectiva somatie?executare silita?are un titlu executoriu in acest sens?
Sunt executori care vor face destul de repede si un termen de executare, cautandu-va personal la domiciliu. Oricum se intreprind deja masuri de cercetare si de identificare a bunurilor care sunt pe numele dvs., a conturilor bancare cu disponibil, la institutiile abilitate. In anumite situatii puteti fi amendat pentru neprezentare, conform art. 373 indice 1 alin. 8 C.pr.civ.

Aceste aspecte sunt de ordin general, fiind foarte important sa ne comunicati textul somatiei.
foarte curand (daca nu au facut-o deja ) o sa se intereseze la itm de locul de munca pentru a pune poprire pe salariu.
cel putin asa am vazut la un cunoscut de-al meu ca a procedat executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc Capatana Ionut Capatana Ionut Buna ziua am si eu o problema:m-am trezit zilele trecute la usa cu o somatie din partea unui cabinet de executor judecatoresc cu o somatie de executare silita ... (vezi toată discuția)
Executare fara somatie Lylyca Lylyca Bună ziua Am fost executată silit de un executor judecatoresc in baza , ghiciți ghicitoarea mea, a unui proces verbal de contravenție intocmit de CNANDR ... (vezi toată discuția)
Executare silitã cioareccarmenmariana cioareccarmenmariana In cazul executării silite a unui datorii de la un contract de leasing noi ca debitori nu trebuie să primim alături de somatie şi hotărârea instantei ... (vezi toată discuția)