avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis

Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns legat de permis auto . Am un prieten care a pierdut permisul auto romanesc in Italia si a luat permis in italia permis european.acum vrea sa vina in tara sa dea examen pt cat c- e .se poate cu permisul din italia.Trebuie declarat pierdut cel romanesc.
Cel mai recent răspuns: pitulicea , utilizator 18:39, 9 Februarie 2011
Daca a avut permis obtinut in Romania nu mai trebuie sa mai dea examen din nou ci doar declara pierderea actelor in Romania si fiin gasit in baza de date i se elibereaza un alt permis.
Multumesc,dar el are permis luat in Italia cel romanesc fiind pierdut .el vrea sa dea pentru cat c-e la vara. se poate cu cel italian.sau trebuie declarat cel romanesc
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! - pierdere in romania permis auto italian andreilucian30 andreilucian30 Va rog sa ma ajutati, am pierdut permisul auto de Italia (am luat examenul auto acolo), eu nu mai locuiesc de 2 ani in Italia. Acum sunt in Romania si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Cum se poate lua un certificat de la primarie? bulumac bulumac Buna ziua! Eu ma aflu in Italia momentan, si am nevoie de cateva indrumari pentru un prieten. Este vb de o fata ro si un albanez au stat impreuna si un alt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o problemă legată de permisul de conducere. ... Utilizator 6.0 Utilizator 6.0 Bună ziua! Am o problemă legată de permisul de conducere. Am avut permis romanesc și l-am preschimbat în italian. Vara asta am vrut să fac categoria A ... (vezi toată discuția)