avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

buna ziua.
am o rugaminte si poate ma ajuta cineva.
Sunt angajata cu 4 ore de 10 luni cu salariu minim pe economie, iar peste 6 luni trebuie sa nasc. Indemnizatia de crestere pana la doi ani a copilului o voi lua intreaga( 600 lei ) , in raport cu numarul de ore a contractului de munca ( adica jumatate ) sau de venitul realizat in ultimile 6 luni?
Daca este cineva care este in masura sa ma ajute sau daca este in aceeasi situatie ca mine , ii multumesc anticipat .luminita iasi .
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:58, 9 Februarie 2011
Indemnizatia este conditionata de realizarea de venituri in umltimele 12 luni de la nasterea copilului. Nu conteaza ca aveti contract de munca cu norma redusa. Indemnizatia este, in cazul dv., de 600 lei.
Daca mai aveti un topic deschis cu acelasi subiect este bine sa il stergeti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare monicacriste monicacriste doresc sa va intreb daca sunt angajata cu 2 ore si raman insarcinata am dreptul la indemnizatia aceea de 600 ron si bani de copii de 200 ron? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pt persoana angajat cu timp partial ncris78 ncris78 O persoana care lucreaza 4 ore pe zi poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)
Daca ma reangajez la firma care m-a dat in somaj primesc indemnizatia pentru cresterea copilului? alinacr3ata alinacr3ata daca ma reangajez la firma de la care am primit somajul primesc indemnizatia pentru creserea copilului?sunt in somaj de 4 luni si am somaj decat 6 luni,deci in ... (vezi toată discuția)