avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stalp electric lipit de magazin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stalp electric lipit de magazin

Buna ziua! Am un magazin proprietate personala, cu vitrina stradala. O societate care se ocupa de electricitate a lipit de vitrina mea un stalp electric. Are dreptul sa imi ia vizibilitatea?
In plis, angajatii societatii s-au urcat pe magazin si au pus pe deasupra lui o multime de cabluri electrice, astfel incat, daca vreau sa ma urc pe el sa fac reparatii sau sa dau zapada jos, risc sa ma electrocutez.
Cum pot sa imi apar drepturile?
Toate cele bune!
Cel mai recent răspuns: just_me_12345 , utilizator 17:05, 15 Februarie 2011
Buna seara,
trebuie sa-i actionati in instanta pe cei de la compania de electricitate pentru montarea ilegala si incorecta a unui stalp electric, mai ales daca exista pericolul de electrocutare. Totusi mai intai faceti o sesizare la compania respectiva si dupa raspunsul lor(daca este intr-un termen rezonabil) ii actionati in instanta.
o varianta ar fi sa dati in judecata acea societate care fara acordul dvs a montat acel stalp.
Multumesc pentru raspuns! Pe ce lege/art m-as putea baza in plangerea/darea in judecata?
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabluri electrice abuzive pe teren proprietate amplasate fara acordul meu camicr camicr Buna ziua.Voi incerca sa ma exprim clar si la subiect.Am o proprietate,imobil si teren,amplasat pe colt,strada principala si alee de acces privata.Efectiv,dor ... (vezi toată discuția)
Instalare camera supraveghere pe stalpul din fata blocului? sebiedy sebiedy are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine? (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate pe teren proprietate gabyteo gabyteo Buna ziua. Compania de lelectricitate are 2 stalpi pe terenul meu, proprietate personala. As dori sa stiu daca exista vreo posibilitate (act normativ, etc) sa ... (vezi toată discuția)