avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cabluri electrice abuzive pe teren proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cabluri electrice abuzive pe teren proprietate amplasate fara acordul meu

Buna ziua.Voi incerca sa ma exprim clar si la subiect.Am o proprietate,imobil si teren,amplasat pe colt,strada principala si alee de acces privata.Efectiv,dor copiii locuiesc acolo,eu avand resedinta in alta tara.profitand de absenta mea,compania Enel impreuna cu primaria,au amplasat stalpi pt sustinerea si transportul cablurilor electrice la abonatii de pe alee,la un colt al casei,iar cel de la primarie,fiind un stalp de iluminat subtire,metalic,dar nu este amplasat pe coltul terenului ci mai in interiorul aleii,lipit chiar de gardul metalic al proprietatii mele.Urmarea??? sunt sufocata de cabluri si pe partea dinspre strada,care sunt lipite de zidul casei si imi loveste geamul,si pe partea dinspre alee,care deja sunt cazute peste gardul de tabla,deoarece,din cauza poverii,acel stalp de iluminat subtire cat bratul,deja este aplecat spre casa,iar firele si cablurile sunt majoritatad ea desprinse din inele,atarnand deasupra curtii.cand copiii au sesizat Enel-ul,nu au luat masuri,spunand ca nu copiii sunt ei proprietarii.eu,nefiind in posibilitatea de a reveni in tara,am trimis sesizare primariei,pt a ridica stalpul montat de ei,abuziv,dar nu am beneficiat de nici un raspuns.domnii de la primarie.Peste strada,in fata casei sunt stalpii principali de electicitate,nu inteleg de ce au montat inca doi la fiecare colt al casei mele,deoarece s.a format un triunghi de zeci de cabluri si asa am ajuns sa fiu sufocata de cabluri pe trei laturi ale proprietatii.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:19, 17 Iunie 2014
Dati o procura copiilor sa faca demersurile in numele si pentru dv.
Notificati-i, nu va raspund, actiune in instanta, mediere, ceva sigur va functiona.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere nykkol nykkol Buna ziua, am citit pe forum legea 333/2003 , dar o persoana fizica are voie sa monteze pe strada camere de supraveghere in asa fel incat sa monitorizeze pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care ... IORDAN ELENA IORDAN ELENA Bună ziua! Am o alee comună cu vecinul din dreapta, pe care o folosesc exclusiv pentru a putea întra din stradă în curte. În partea stânga, unde ... (vezi toată discuția)
Daune retea inalta tensiune radusava81 radusava81 Sunt proprietarul unui teren ,1000mp si intr-un colt al terenului se afla un stalp metalic (tip schela) pe care trec cabluri de inalta tensiune(110kv).Terenul ... (vezi toată discuția)