avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... luarea copiluluim
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

luarea copiluluim

buna seara .In urma cu o luna am dat divort de sotia mea.sunt mutat la parintii mei si am luat cu mine si copilul de 11 ani.Sotia nu a fost de acord cu aceasta mutare dar nu a reusit sa ne intoarca de pe drumul pe care l am ales .EA MERGE DE CITE ORI POATE LA SCOALA PENTU A VEDEA COPILUL.Eu am un salariu bun in comparatie cu cel al sotiei .in lipsa sotiei am luat unele lucruri din casa.poate ea sa imi ia copilul? eu am mai multa influenta asupra lui.Mentionez ca sotia nu este de acord cu divortul.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 21:59, 9 Februarie 2011
da.am solicitat si custodia .cum am spus prima infatisare este in luna aprilie
eu am solicitat divortul
cristian_99 a scris:

eu am solicitat divortul

Atunci care ar fi problema ,in sensul in care sotia viziteaza copilul la scoala?Daca sotia ar lua copilul de la scoala ,la domiciliul ei,ar fi o problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal cere custodia minorului de 14 ani. ContSters129275 ContSters129275 Buna dimineata!In urma divortului mi-a fost incredintat spre crestere si educare minorul in varsta de aprox 14 ani.Mi-am schimbat domiciliul si orasul si dupa ... (vezi toată discuția)
Divort ela_75 ela_75 sunt casatorita de 13 ani.sotul a dat divort in luna ianuarie dar s a mutat la parintii lui din decembrie.copilul la luat cu el cam la o saptamina in lipsa ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)