avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mai exista grupa I de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mai exista grupa I de munca?

As dori sa stiu daca mai exista in prezent grupa 1 de munca?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:25, 10 Februarie 2011
Exista dar in vederea calcului de reducere a varstei pentru pensie este asimilata conditiilor deosebite de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
ContSters42179, utilizator
Interventie moderator

Am rugamintea sa nu mai deschideti noi discutii, puteti folosi butonul "raspunde" pentru intrebari / precizari legate de acelasi subiect.

Multumesc, o zi buna,

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie ionicabotezatu ionicabotezatu Am 56 ani, 30 ani in grupa a doua de munca si 37 ani vechime in munca. Cand (la ce data) pot (am dreptul) sa ies la pensie? (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei pentru limita de varsta ContSters377479 ContSters377479 în ianuarie 2019 am dreptul la pensie de limită de vârstă. am 11ani si 3luni în grupa II lucrați.vă rog frumos dacă pot iesi la pensie cu reducere de ... (vezi toată discuția)
Pensionare lungu ilie lungu ilie buna ziua O femeie nascuta in anul 1961 care a lucrat si cotizat 30 ani din care 16 ani in grupa I –a de munca cand are dreptul sa iasa in pensie ... (vezi toată discuția)