stefanmanafumariana a scris:
VA MULTUMESC MULT PT PROMPTITUDINE. STAU CU SUFLETUL LA GURA IN ASTEPTAREA UNUI SEMNAL AVIZAT.
aprtamentul este al lui inainte de casatorie, nu doresc sa-l imparta cu mine, insa nu poate fi considerat gaj sau cum sa spun, garantie, in cazul in care nu doreste sa ma despagubeasca in timp util, asta in cazul in care se pronunta o sentinta juma juma, iertati-ma ca ma exprim asa, nu cvunosc termenii. Eu nu doresc nimic in plus sau ceva ce nu-mi apartine, ci doar sa se imparta cele doua credite la 2, intrucat au fost luate in timpul casatoriei, iar eu nu consider ca e drept ca eu sa raman cu ele. Sunt credite de consum de aprox 8 mii de euro, pe numele meu, din cauza ca sotul meu nu a putut face credit (biroul de credit nu a dat acordul in cazul lui). El nu are alte credite pe numele lui. Nu vreau nici masina, desi este pe numele meu, dar e la el. Sa se imparta totul la 2. Mi-e teama ca ma va tine prin tribunal cu anii, voi cheltui bani si nu voi rezolva nimic
Mie personal, cererile dvs. mi se par de bun-simt.
Sfatul meu ar fi sa introduceti cat mai repede partajul si poate pe parcursul procesului va veti intelege sa semnati tranzactia de care aminteati. si solutia vanzarii masinii pt. acoperirea unei parti din credit este buna.
In ceea ce priveste garantia de care spuneti, ea poate aparea doar ulterior procesului de partaj. Pe masina ar trebui inscris un gaj.