Buna seara, Sunt pe cam confuz in situatia care sunt acuma cu privre la atacarea unui testament lasat de mama mea vitrega .Tatal meu natural si mama vitrega au doua case .In urma decesului mamei mele vitrege , cate o jumatate din fiecare din cele doua proprietati le-au fost trecute in testament unuia din chiriasi .Am sanse sa atac testamentul si ce cota parte i-mi revine mie ca mostenitor ?Multumiri anticipate !
nu aveti vocatie succesorala dupa mama vitrega, implicit nu sunteti mostenitor rezervatar deci nu aveti cum sa atacati testamentul. Nu vi se cuvine nici o cota.
Testament
grazzia
Buna ziua!
Daca eu sunt fata din prima casatorie a mamei mele (mama mea fiind in viata) si mi-a facut un testament (cum ca imi lasa mie toate bunurile) ... (vezi toată discuția)
Testamentul
campeanumaria
buna parintii mei mi-au lasat un testament inaite de casatorie in 2004 am si frati vitregi de pe mama au dreptu sa ma atace daca mama mi-a lasat mie acuma sunt ... (vezi toată discuția)
Mosteniri
romulanum
Tatal decedat ,mama vitrega decedata .In urma au ramas doua imobile , unul avut inainte de casatorie de catre tatal meu iar celalalt cumparat ulterior.In ... (vezi toată discuția)