avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca suspendat -crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca suspendat -crestere copil

Buna seara.
Va cer ajutorul , sfaturi, pareri.
In calitate de angajator, sunt in urmatoarea situatie:cel mai "de incredere/de baza" angajat, si-a facut cerere de suspendare contract pt.crestere copil.
Toate bune si frumoase, a intrat in "concediu pt.crestere copil", dar in paralel si-a facut firma cu acelasi obiect de activitate, a luat din angajatii mei ...
Intrebarea mea este: cand copilul acestui "domn" va implini 2 ani, sunt obligat sa-l reprimesc? sper sa nu-l mai vad vreodata.
Multumesc .
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 23:15, 9 Februarie 2011
Sunteti obligat sa-l reprimiti dar daca postul sa restructurat puteti sa-l concediati sau sa-i oferiti alt post.

Nimeni nu este de neinlocuit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii AlinaManoliu AlinaManoliu Buna ziua, Sunt in concediu crestere copil, din 26 ianuarie trebuie sa ma intorc la serviciu. Societatea de unde am intrat in cic are biroul central in ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din concediu maternitate AL MARIN AL MARIN buna ziua. am o problema de care m-am lovit si as dori sa stiu daca cineva a mai intalnit situatii similare. este vorba despre o salariata aflata in concediu ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu de maternitate si am aflat ca postul meu sa va restructura alina_mm alina_mm Sunt in concediu de crestere copil pana la 2 ani. Bebe are varsta de 8 luni asadar mai pot sta in concediu mult si bine pana implineste copilul varsta de 2 ... (vezi toată discuția)