Buna ziua!
Momentan am contractul de munca suspendat, deoarece sunt in concediul crestere copil. Pe 8 aprilie 2011 copilul face 2 ani, deci pe 9 ar trebui sa vin la munca.Am discutat telefonic si am anuntat ca doresc sa-mi depun demisia si au fost de acord, fara sa-mi spuna data...in contract este stipulat termenul de preaviz dar angajatorul nu doreste sa mai vin la serviciu. Mentionez ca am aflat ca in anii 2002 si 2003 nu mi-a platit cateva luni bune stagiul de cotizare desi banii mi i-a oprit atunci...Va rog sfatuiti-ma ce sa fac...Va multumesc anticipat!
Demisia o s-o depuneti pe 9 apruilie insa trebuie sa arati ca dupa expiraea preavizului de 15 zile urmeaza sa se considere contractul de munca desfacut, angajatorul poate renunta la beneficiul acestuia.Cit priveste perioada neplatita informati-va cu certitudine pentru ca la nota de lichidarea sa specificati acest lucru
Preaviz
eu1983
Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract .
Cu alte ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.