avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunere demisie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunere demisie

Buna ziua!
Momentan am contractul de munca suspendat, deoarece sunt in concediul crestere copil. Pe 8 aprilie 2011 copilul face 2 ani, deci pe 9 ar trebui sa vin la munca.Am discutat telefonic si am anuntat ca doresc sa-mi depun demisia si au fost de acord, fara sa-mi spuna data...in contract este stipulat termenul de preaviz dar angajatorul nu doreste sa mai vin la serviciu. Mentionez ca am aflat ca in anii 2002 si 2003 nu mi-a platit cateva luni bune stagiul de cotizare desi banii mi i-a oprit atunci...Va rog sfatuiti-ma ce sa fac...Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:23, 10 Februarie 2011
Demisia o s-o depuneti pe 9 apruilie insa trebuie sa arati ca dupa expiraea preavizului de 15 zile urmeaza sa se considere contractul de munca desfacut, angajatorul poate renunta la beneficiul acestuia.Cit priveste perioada neplatita informati-va cu certitudine pentru ca la nota de lichidarea sa specificati acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca cu litera i mihaelanagy mihaelanagy In anul 2002 mi s-a desfacut contractul de munca cu litera \"i\",pentru ca nu am stat in preavizul de 15 zile si m-am mutat la alta firma.De atunci am mai fost ... (vezi toată discuția)
Preaviz eu1983 eu1983 Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo baza legala de fi obligat sa exerciti preavizul de demisie de 20 de zile , conform contract . Cu alte ... (vezi toată discuția)
Decizie incetare contract de munca vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu Buna ziua!Ce se intampla daca angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a cm? Demisia am trimis-o prin fax si am si martori.Va multumesc! (vezi toată discuția)