avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte din dosar de credit banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte din dosar de credit banca

Am avut un credit ipotecar.L-am platit, am radiat ipoteca. Acum vreau sa vand casa. Mi se cer incheierea de intabulare facuta la primul credit si dovada in forma autentica cum ca vechiul proprietar a primit banii de credit(adica cei dati de banca).Eu am cumparat acum 8 ani. Pot sa cer de la banca aceste acte din dosarul de credit?
Cel mai recent răspuns: PFA IORGA A VASILE , Consultant credite si finantari 15:05, 10 Februarie 2011
Se solicita actele aceastea deoarece a-ti avut o clauza in contractul de vanzare-cumparare si care a fost intabulata, solicitati de la banca documentele necesare, va sfatuiesc sa mergeti cu contractul de credit sa va gaseasca mai repede si tot la agentia de unde a-ti lut creditul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil mostenit,care insa este al meu prin contract de vanzare-cumpare. p.anni p.anni Buna ziua Dupa moartea tatalui meu,fiind singurul copil am mostenit o garsoniera.Acum cativa ani,am facut cu tatal meu un contract de vanzare cumpare pe ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca/intabulare GiaM GiaM Buna seara! De curand am facut o radiere de ipoteca in favoarea unei banci pentru garsoniera achizitionata prin credit ipotecar. Aceasta a fost inscrisa in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat marina19571954 marina19571954 Buna ziua, In curand urmeaza sa cumpar un apartament ipotecat. Proprietarul mi-a propus sa incheiem initial o promisiune de vanzare-cumparare prin care dau ... (vezi toată discuția)