avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspunderea patrimoniala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspunderea patrimoniala

inca lucrez la motivele de recurs, sentinta a fost comunicata in 7.02.2011 cu drept de recurs in 7 zile de la comunicare, in dosarul penal s-au admis numai proba cu martori din care a rezultat ca nu am intocmit acte contabile, facturi, si s-a demonstrat ca una din cele 6 facturi puse in discutie, a fost completata de altcineva, deci fiind fictiva, iar creanta finantelor se bazeaya pe impozitul pe profit neachitat de societate, penalitati +dobanzi, tinand seama de toate cele sase facturi care din punctul meu de vedere sunt fictive, desi au fost evidentiate in contabilitate, se reflecta in bilant, dar nu se gasesc jurnale de intrari si iesiri mijloace fixe, astfel s-a cocluzionat ca nu eu am savarsit infractiuni prevazute de legea contabilitatii
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 10:16, 10 Februarie 2011
Mai concert, ce doriti sa intrebati sau sa aflati?
Nu am auzit nicaieri de un termen de 7 zile pentru recurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere Borza Borza Buna Daca o societate comerciala SRL , se radiaza de la Registrul Comertului in cat timp se poate declara recurs impotriva incheierii ? Societatea respectiva ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa. Derulator Derulator Bună ziua, De puţină vreme lucrez ca traducător autorizat, şi am cumpărat diverse obiecte, necesare în activitatea mea, de exemplu, dicţionare ... (vezi toată discuția)
Inregistrare penalitati SEIMEANU_SARA SEIMEANU_SARA Pentru plata cu intarziere in 2011,a unor impozite , in 2012 primesc decizie ptr. accesorii. Intrebarea mea este daca aceste accesorii le trec pe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)