avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere

Buna
Daca o societate comerciala SRL , se radiaza de la Registrul Comertului in cat timp se poate declara recurs impotriva incheierii ?
Societatea respectiva are datorii la alta societate comerciala,. La depunerea actelor ce au fost anexate la cererea de radiere, bilantul si balanta nu au fost facute corect, pentru ca societatea are un autobuz inscris pe aceasta. Apoi bilantul si balanta nu sunt pe 0, acestea au fost facute fictiv de alta contabila decat cea care tinea contabilitatea firmei.
Ce mai pot face in aceste conditii?
Aceasta are datorii de 4500 de euro in urma unei creante certe lichide si exigibile obtinute prin sentinta civila definitiva irevocabila catre contabila care are toate actele societatii in original.
Cel mai recent răspuns: Borza , utilizator 12:20, 2 Octombrie 2011
termenul de recurs este de 15 zile de la data publicarii incheierii de radiere.
Ultima modificare: Duminică, 2 Octombrie 2011
ContSters145448, utilizator
Multumesc In continuare m-am gandit sa-i fac plangere penala pentru inselaciune si pentru infractiuni ce tin de legea contabilitatii. Sper sa-L constrang la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma anca78scr anca78scr am o firma pe care vreau sa o radiez, cum fac asta cu cele mai mici costuri avand in vedere ca nu am nici angajati si nici datorii. Se radiaza de la sine ... (vezi toată discuția)
Contabilitate dupa radiere firma Marius175 Marius175 Buna ziua, Firma care am avut-o a fost radiata de la registrul comertului, am primit certificatul de radiere. Odata cu acest demers am luat de la finante ... (vezi toată discuția)
Radiere societate allutza allutza Buna ziua, doresc sa radiez o societate deoarece de un an nu mai produce nimic <e pe pierdere>, nu stiu cum sa procedez corect stiu doar ca: deoarece ... (vezi toată discuția)