Buna
Daca o societate comerciala SRL , se radiaza de la Registrul Comertului in cat timp se poate declara recurs impotriva incheierii ?
Societatea respectiva are datorii la alta societate comerciala,. La depunerea actelor ce au fost anexate la cererea de radiere, bilantul si balanta nu au fost facute corect, pentru ca societatea are un autobuz inscris pe aceasta. Apoi bilantul si balanta nu sunt pe 0, acestea au fost facute fictiv de alta contabila decat cea care tinea contabilitatea firmei.
Ce mai pot face in aceste conditii?
Aceasta are datorii de 4500 de euro in urma unei creante certe lichide si exigibile obtinute prin sentinta civila definitiva irevocabila catre contabila care are toate actele societatii in original.
Multumesc In continuare m-am gandit sa-i fac plangere penala pentru inselaciune si pentru infractiuni ce tin de legea contabilitatii. Sper sa-L constrang la plata.
Radiere firma
anca78scr
am o firma pe care vreau sa o radiez, cum fac asta cu cele mai mici costuri avand in vedere ca nu am nici angajati si nici datorii.
Se radiaza de la sine ... (vezi toată discuția)
Radiere societate
allutza
Buna ziua,
doresc sa radiez o societate deoarece de un an nu mai produce nimic <e pe pierdere>, nu stiu cum sa procedez corect stiu doar ca:
deoarece ... (vezi toată discuția)