Buna ziua!
Va expun o situatie: Un autoturism a fost vandut si reinmatriculat, iar taxa de drum(rovigneta) era platita de fostul proprietar pana pe 1 august 2011. Precizez ca autoturismul a capatat un nou numar de inmatriculare.
Intrebare: noul proprietar poate beneficia de rovigneta pana la expirarea ei adica la 1 aug2011? Faptul ca masina are un nou nr de inmatriculare schimba situatia?
Multumesc anticipat!
Multzumesc pentru amabilitatea de a raspunde la obiect. Sper sa nu fie o birocratie prea mare la cnadnr, desi din start percep o suma pentru serviciu....
Rovigneta
jenicaprod
Am schimbat localitatea de domiciliu si implicit am inscris si autoturismul la noua adresa. In aceste conditii, rovigneta mai este valabila? Proprietarul si ... (vezi toată discuția)
Rovinieta
Crancu-Gabriela
Buna ziua, am cumparat de curand o masina care are rovinieta valabila pana la sfarsitul lunii noiembrie, apoi am inmatriculat-o pe numele meu. Rovinieta ramane ... (vezi toată discuția)
Contestatie rovinieta
valisox
pe scurt, am cumparat o masina pe data de 1 iunie care nu avea rovinieta. dupa semnarea contractului de vanzare cumparare am plecat spre primul petrom si am ... (vezi toată discuția)