avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Practica judiciara - proces verbal de contraventie, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Practica judiciara - proces verbal de contraventie, depasire peste linia continua

Va rog frumos, ajutati-ma si pe mine cu hotarare a unei judecatori oricare privitoare la proces verbal contraventie privind depasirea unui auto peste marcaj longitudianl continuu.... mentionez ca dl politist m-a luat la "japca", deoarece nu avea aparat radar... nu a mentionat ce auto am depasit, pentru ca nu avea ce sa treaca deoarece nu am depsit nimic, nici un martor nimic.... incadrarea este gresita... scris ilizibil.... ora constatarii cu cea a intocmirii procesului verbal este aceeasi....
As vrea sa depun si practica judiciara... va rog frumos.. . mai am 2 zile sa depun plangerea... deci am nevoie urgent...
Va multumesc anticipat si va sunt recunascator!!!
Cel mai recent răspuns: Lulica , utilizator 07:44, 16 Februarie 2011
In cazul tatalui meu instanta a solicitat politiei sa depuna probe la dosar. Nu s-a depus nimic, nu s-a prezentat nimeni, nici nu au formulat recurs dupa pronuntarea hotararii.
Ma gandesc totusi ca proba in instanta era o poza, o inregistrare video, nu doi politisti care sa afirme "da, domnule, l-am prins pe asta alergand cu x km/h"...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)
Amenda radar oanaelena oanaelena am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva procesului verbal de contravenþie cipito cipito Deplasandu-ma pe un drum European, intr-o localitate, am fost oprit de un echipaj de la rutiera deoarece nu aveam aprinse luminile de intalnire. Am dat ... (vezi toată discuția)