Buna ziua, scuze pentru absenta.Vreau sa va aduc la cunostinta in legatura cu demersul sedintei pentru servitute pe care mi-o solicita vecinul ca in urma expertizelor efectuate castig de cauza are el.Are pentru ca la expertiza a prezentat schita dupa cartea funciara intocmita in anul 2007.Nu a prezentat schita a act de vanz-cump din 1997 cand a cumparat proprietatea spunand ca nu are.In urma demersurilor am pus mana pe o schita din 1997 de la notariatul unde a fost intocmit actul si reiese ca reclamantul a intrat pe proprietatea mea cu 0,24 cm pe o lungime de 18 m.Avocata mi-a spus ca procesul poate deveni penal pt ca a ascuns instantei documentul si a mintit dar tot odata mi-a spus ca poate obtine servitutea pe care o cere.A umblat cu spaga si la experti. Va rog spuneti-mi daca pot sa obtin darmarea peretelui intrat peste linia de hotar sau ce pot obtine in innstanta.Traim intr-un stat constitutional si nu e corect sa am dreptate si sa nu obtin nimic.
0,24cm = 2,4 mm dar desigur nu conteaza nici cine sunteti nici ce pregatire aveti in fata Justitiei , indiferent de suprafata ocupata 0,024mx18m sau 0,24mx18m puteti cere despagubiri pentru aceasta suprafata ocupata. Un expert judiciar numit de instanta face aceasta evaluare !
Vreti sa spuneti ca a intrat in terenul Dv. pe o portiune in lungime de 18 m cu 2,4 mm prin zidul construit ? Expertii au constatat aceasta diferenta sau cum ati ajuns la aceasta concluzie ?