avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de servitute pe care mi-l solicita vacinul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de servitute pe care mi-l solicita vacinul in instanta

Buna ziua, scuze pentru absenta.Vreau sa va aduc la cunostinta in legatura cu demersul sedintei pentru servitute pe care mi-o solicita vecinul ca in urma expertizelor efectuate castig de cauza are el.Are pentru ca la expertiza a prezentat schita dupa cartea funciara intocmita in anul 2007.Nu a prezentat schita a act de vanz-cump din 1997 cand a cumparat proprietatea spunand ca nu are.In urma demersurilor am pus mana pe o schita din 1997 de la notariatul unde a fost intocmit actul si reiese ca reclamantul a intrat pe proprietatea mea cu 0,24 cm pe o lungime de 18 m.Avocata mi-a spus ca procesul poate deveni penal pt ca a ascuns instantei documentul si a mintit dar tot odata mi-a spus ca poate obtine servitutea pe care o cere.A umblat cu spaga si la experti. Va rog spuneti-mi daca pot sa obtin darmarea peretelui intrat peste linia de hotar sau ce pot obtine in innstanta.Traim intr-un stat constitutional si nu e corect sa am dreptate si sa nu obtin nimic.
Vreau sa cred ca este o eroare!Pentru 0,24 centimetri s-a creat un conflict?
0,24cm = 2,4 mm dar desigur nu conteaza nici cine sunteti nici ce pregatire aveti in fata Justitiei , indiferent de suprafata ocupata 0,024mx18m sau 0,24mx18m puteti cere despagubiri pentru aceasta suprafata ocupata. Un expert judiciar numit de instanta face aceasta evaluare !
Vreti sa spuneti ca a intrat in terenul Dv. pe o portiune in lungime de 18 m cu 2,4 mm prin zidul construit ? Expertii au constatat aceasta diferenta sau cum ati ajuns la aceasta concluzie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de servitute pe care mi-l solicita vecinul in instanta sanzianaana sanzianaana de masuri se impun ptr ca a mintit instanta prin faptul ca a spus ca nu are schita anexa la contractul de vinzare cumparare iar avocata mea a gasit aceasta ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar carea introdus in instanta civila marturie mincinoasa Mircea Razvan Mircea Razvan Am pierdut definitiv pe vechiul cod, la fond, apel si recurs, un proces de revendicare imobiliara , de daune aduse pentru degradarile peretilor casei ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea hotararilor judecatoresti Misogina Misogina Buna ziua, am o sentinta civila irevocabila si definitiva ( 2012) pentru eliberare titlu de proprietate in baza legii 18. Am primit titlul si am fost impreuna ... (vezi toată discuția)