de masuri se impun ptr ca a mintit instanta prin faptul ca a spus ca nu are schita anexa la contractul de vinzare cumparare iar avocata mea a gasit aceasta schita la notariat. In instanta si la expertiza a prezentat schita de la cartea funciara intocmita in 2007 nu pe cea din 1997 cin a cumparat si in care se arata de fapt ce a cumparat. Expertiza se poate contesta ? de fapt au fost indusi si expertii in eroare sau poate au facuto si ei cu buna stiinta.Am vazut ca e posibil orice chiar daca am dreptate cu acte doveditoare:sorry:
Nu se intelege cine cere drum de servitute-de trecere-d-voastra sau altcineva.
Sarcinile care sunt in favoarea sau pe un teren sunt trecute in extras carte funciara si poate fi cerut un astfel de extras de informare, pentru nr. cadastral respectiv.Acest lucru va va lamuri cine si ce drepturi are(vorbesc de drept de trecere).Simpla schita cadastrala nu are valoare juridica, este o reprezentare grafica doar ,nu reprezinta manifestarea de vointa de a crea, modifica sau stinge vreo manifestare de vointa si nu este un mijloc probator ,daca nu a fost trecut efectiv in contractul de vanzare cumparare.-determinat ca lungime, latime,in folosul nr.cadastrale.......,mod de folosinta pietonal, auto, ori si cu atelaje,(caruta, cal,batoza) cu avionul, etc.
Daca doriti raspunsuri, continuati discutia aici (sau acolo unde ati inceput-o, caci si acest topic pare o continuare a ceva ... de pe undeva).
Nu deschideti subiecte noi cu parti din aceeasi problema pentru ca nu sta nimeni sa le puna cap la cap.