Acum o saptamana am avut un accident minor soldat doar cu avari doar la masina lovita, eu nu am absolut nici o avarie. S-a intamplat in parcare, masina a alunecat pe gheata si a intrat in usa din spate a unei masini parcate.
In ziua respectiva am asteptat la fata locului, a coborat un vecin care o cunostea pe proprietara, vecinul a pozat ambele masini si am sunat impreuna la proprietar.
Proprietarul este bolnav si se afla in spital in Bucuresti, accidentul s-a petrecut in provincie .. I-am dat copii dupa rca, buletin, permis de conducere, etc la acest vecin si nr meu de telefon .
Era vorba ca pana la sfarsitul acestei saptamani va veni de la Bucuresti si urma sa primesc un telefon sa putem merge impreuna la firma de asigurari sa completam acel proces verbal amiabil intre proprietari.
Am fost singur la firma de asigurari si mi-a spus ca pana nu vin ambii proprietarii nu au ce sa faca.
Duminica asta se implineste o saptamana de la accident si nu reusesc sa dau de proprietar si nici de acel vecin. Nu mai stiu cum sa procedez ...
Daca puteti, va rog sa ma indrumati.. cum sa procedez... nu vreau sa am probleme cu legea...
Incercati sa gasiti singur proprietarul masinii,pentru ca daca mergeti la politie veti fi sanctionat pentru nedeclararea evenimentului in 48 de ore.
Deci aceasta ramane unica solutie.