avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Contestatie examen licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Contestatie examen licenta

Am sustinut examenul de licenta in cadrul Universitatii din Bucuresti si nu am fost multumita de o nota. Am depus contestatie, insa nu s-a rezvolvat nimic si nu am primit nici o explicatie. As dori sa stiu ce pot face mai departe, unde ma pot adresa?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Popa , Avocat 12:51, 16 Februarie 2011
Cum adica nu s-a rezolvat nimic ?
Trebuia sa se recorecteze si sa primiti o noua nota. Daca diferenta ar fi fost mai mare de 0.5 puncte, v-ar fi acordat noua nota.
Faceti sesizare in scris la rectoratul universitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac contra abuz profesor universitar cvalentin cvalentin Ma intereseaza care sunt posibilitatile unui student de a lupta pentru drepturile sale impotriva unui profesor care noteaza la examene discretionar. ... (vezi toată discuția)
Exmatriculata facultate valora valora Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am fost exmatriculata din facultate (Universitatea Bucuresti), pe data de 1 octombrie. Motivul: credite insuficinte. ... (vezi toată discuția)
Examene restanta... simpleway simpleway Sunt studenta in anul 1 la Litere. Am o profa, care incearca nervii tuturor studentilor care trec pe mana ei. Am dat la ea a 3-a restanta si am picat-o. Oare ... (vezi toată discuția)