avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie?sau antecontract de vanzare cumparare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie?sau antecontract de vanzare cumparare?

-tranzactia suna asa, daca X nu isi ridica bunurile proprietatea sa(instalatii si utilaje)aflate pe terenul lui Y, pana la data de...,acestea trec cu titlu gratuit in proprietatea luiY; conditia s-a implinit, recunoscuta prin proces verbal si de X, dar oare Y devine deplin proprietar al bunurilor????cum poate Y sa nu ii mai permita lui X accesul in incinta sa!?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:34, 10 Februarie 2011
pur si simplu, nu e nevoie de o alta formalitate pt ca Y sa nu ii mai permita lui X accesul in incinta sa
din ce ati relatat terenul e in proprietatea lui X. deci, unde ar fi problema accesului lui Y pe un teren ce nu ii apartine? nu are voie sa intre pe un teren proprietate privata fara acordul proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare ce tine loc de act autentic!!!?va rog.. nicusorilinca nicusorilinca buna seara am si eu o intrebare pe care am mai pus-o: -se poate da o hotarare judecatoreasca care sa tina loc de act autentic,in speta fiind vorba de un ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! Ma intereseaza ce pasi trebuie urmati in situatia urmatoare: persoana X - proprietar al unei locuinte si al unui teren a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Superficie? ContSters353062 ContSters353062 Buna seara Sunt intr-o dilema si as avea nevoie de ajutorul dvs. Speta sta in felul urmator..X , Y - cumnati ..X detine in proprietate terenul, Y detine ... (vezi toată discuția)