ionut12345 a scris:
eu nu cred ca este normal.... nu are cum sa te traga de maneca un cotrolor pe strada pe motiv ca te.a vazut el in tranvai mai devreme.. mi se pare o aberatie.. cu atat mai mare este abuzul cu cat ti.au facut PV pt ca nu te.ai legitimat.. dar de unde aveau datele deca nu le dadeai CI.. astia idioti ?
Depune contestatie si daca vrei sa te ti de capu lor depune si o plangere .. consulta un avocat inainte ca sa iti usureze munca.. cum ti.au dat ei tie batai de cap, dale si tu lor.
Politistii sau jandarmii sunt chemati in ajutor,tocmai cand exista refuz de legitimare,iar in aceste situatii acestia aplica prevederile legii,pentru ca venirea lor a existat respectivul refuz.
Nu sunt de acord cu alt aspect,cel al comportarii abuzive a acestora indivizi cat muntele care sunt insolenti si au comportare jignitoare,care merg pana la aplicarea fortei proprii pentru a forta diferitele persoane sa accepte sa fie controlate.
Am vazut personal,doamne obligate sa ii lase sa le umble inposete,elevi sau studenti mai slabi din punct de vedere fizic,cautati in buzunare.
Am vazut ca politia transporturi nu ii are in vedere la luat spaga,ca nu participa efectiv la controale
.