avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sotul meu este ranit in revolutia din 1989; debit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sotul meu este ranit in revolutia din 1989; debit indemnizatie Legea nr. 341/2004

sotul beneficiaza de indmnizatie recuperatorie.Lucreaza ca zidar cu un brut de 10-12mil lei.am primit de la casa de pensii instiintare ca in 5luni ,diferite,in anii2008-2010 a depasit pragul salariului brut pe ec(prin acordarea celui de-al 13 salariu)Avem de platit 90mil lei caseiCum este corect legal si ce trebuie sa faca ptc. nu are toti acesti bani?
Cel mai recent răspuns: umc , utilizator 23:35, 12 Februarie 2011
Nu trebuie sa plateasca tot debitul odata. Sa ia legatura cu casa de pensii si sa semneze un angajament de plata. Oricum cei de la pensii o sa-i puna poprire pe indemnizatie, respectiv o sa retina o treime din cuantumul acesteia, lunar.
multumim pentru consiliere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire vyoletta vyoletta indemnizatia de sot supravietuitor poate fi poprita?mama mea primeste pensia de urmas dupa tata 374 lei si indemnizatia de vaduva de 113 lei intr-un cont ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu, angajat cu 2 ore/zi patriciaadina patriciaadina Buna ziua. Am un angajat cu o norma de 2 ore/ zi , salariul brut de 265 lei , venit net 221 lei . Am primit adresa de infiintare a popririi pentru el. As dori ... (vezi toată discuția)
Incasare necuvenita - debit indemnizatii mary_123454 mary_123454 Buna ziua.Tatal meu este pensionat pe caz de boala de cativa ani.Ieri am primit o decizie prin care ne anunta ca in perioada 01.05.2009-31.10.2010 a incasat ... (vezi toată discuția)