avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor va rog
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor va rog

cu se poate intra in posesia titlului de proprietate pe un teren arabil intru cat cererea de punere in posesie a fost depusa tarziu,mentionez ca terenul este trecut in rol.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 07:01, 11 Februarie 2011
daca ati solicitat tardiv reconstituirea dreptului de proprietate la momentul actual nu aveti o alta procedura prin care sa solicitati punerea in posesie...
ce mai pot face in cazul asta?
neavand o procedura la dispozitie nu puteti decat sa incercati sa discutati cazul cu un avocat sau sa asteptati o lege favorabila.
Ultima modificare: Vineri, 11 Februarie 2011
GUVERNATOR MG, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 In 1969 am construit o casa pe un teren de la parinti,de atunci platesc impozit pe teren si casa,din 1990 cei de la primarie au tot venit si au masurat terenul ... (vezi toată discuția)
Retrocedarea legea 247/2005 manu80 manu80 in urma unei revendicari am obtinut decizia de punere in posesie a unui teren arabil (1ha) in baza legii 247/2005. odata cu notificarea acestei decizii in ... (vezi toată discuția)
Sfat achizitie teren extravilan aurelyan aurelyan Doresc sa achizitionez un teren in Branesti, teren care este la limita intravilanului cu extravilanul (vis-a-vis). Proprietarul are decat titlul de ... (vezi toată discuția)