avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... raspundere administrator
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

raspundere administrator

e ciudat termenul, dar asa este indicat in sentinta comunicată, m-ar interesa ce alte mijloace de proba sa folosesc pentru a ma face inteles ca nu am intocmit acte contabile, ca nu este semnatura mea pe bilant, avand in vedere ca nu mai pot solicita expertiza si proba cu martori,
din punctul meu de vedere este clar ca nu am comis fapte ilicite care sa conduca societatea in stare de insolventa, neavand in realitate nici o legatura cu activitatea desfasurata in firma, activitate coordonata de alta persoana care acum e in arest si sta bine mersi iar eu sa-i platesc tampeniile
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 08:36, 14 Februarie 2011
puteti promova recurs.
sunt multe mijloace de proba care pot fi invocate si sa le uzitati cu succes.probabil s-a atras raspunderea dvs pe baza art 138 din lg 85/2006.
fiecare speta in parte are gradul ei de exprimare,finete.trebuie vazut exact cazul dvs.
se poate verifica de exemplu daca lichidatorul a respectat procedura conf lg 85/2006. care au fost "in concreto"considerentele invocate pt atragerea raspunderii si daca ele subzista.
o exprimare asa,la modul general nu va ajuta cu mare lucru.
trebuie sa intelegeti de ex, ca si in situatia in care dvs nu a-ti semnat nici un act, dara aveati calitatea de administrator sau organ de conducere,aveati totusi o anumita obligatie-sa verificati ce se intampla in societate; sa anuntati imediat organele abilitate atunci cand a-ti constatat o abatere grava; sau macar sa va fi opus intr-o adunare AGA,etc
angajati-va un avocat. merita efortul financiar intr-o asemenea speta
de ce nu ati angajat avocat sa va apere drepturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere elena3 elena3 as dori un sfat pentru urmatoarea problema: lucrez la o societate si de curand mi s-a propus o asociere, precizez ca societatea are sediul social in alt judet ... (vezi toată discuția)
angajarea raspunderii conform art.138 din legea 85/2006 geogeogeo geogeogeo Buna ziua, am fost administratorul unei firme care este in proces de faliment, am primit o citatie acasa de la administratorul judiciar al firmei care a ... (vezi toată discuția)