avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt cora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt cora

am fost prinsa cand am furat o oja din cora.am fost dusa in camera celor de la paza si m-au intrebat daca am ceva sa le spun,atunci eu am scos oja si agentu m-a intrebat daca am bani s-o achit(7 ron).mi-a luat buletinu si s-a dus intr-o alta incapere,dupa care a revenit si mi-a dat voie sa plec.politia nu a fost chemata,nu m-au pus sa semnez niciun proces verbal.as vrea sa stiu ce se poate intampla.mentionez ca este primul incident de acest gen.multumesc.
dat fiind faptul ca nu au chemat politia iar prejudiciul a fost recuperat in totalitate, nu cred ca veti avea probleme de ordin penal.
normal ar fi trebuit sa cheme pe loc politia si sa constate la "cald"infractiunea.
v-au introdus cu siguranta intr-o baza a lor de date.
va indic sa nu mai"uitati "sa treceti cu toate produsele pe la casa de marcat si sa le achitati.ar fi regretabil sa aveti cazier penal,etc
cred ca de data aceasta v-ati ales doar cu o sperietura zdravana
ca idee,fapta dvs se incadreaza la furt calificat(art 209 alin 1 lit e c pen)
fapta se pedepseste cu inchisoare de la 3-15 ani!!!
mare atentie pe viitor
Nu o sa patiti absolut nimic de data aceasta, mai ales ca obiectul furat oricum avea o valoare foarte mica....insa asa cum bine a spus si dl avocat gabriel z va sfatuiesc sa nu mai faceti asa ceva fiindca "ulciorul nu merge de multe ori la apa"!!!
Fiind vorba despre o valoare modica,recuperata,nu va fi sesizata politia ,ceea ce pentru dvs este bine,dar pentru lege nu.
Incercati sa nu mai "gresiti" in viitor
Nimeni nu se mai sesizeaza de faptul ca anumite firme au propriile lor legi,eludandu-le pe cele ale statului.
Off, tentatia asta...pentru o oja, oare merita? Va raspund tot eu cat se poate de sincer: NU!

Acum s-a rezolvat, dar atentie pe viitor...
Tentatia...acesta pare a fi raspunsul care justifica actiuni de acest gen. Se uita trecerea pe la casa cu diverse cosmetice, bauturi racoritoare ("e de acasa doamna!"), produse gen fast-food consumate prin magazin, ochelari de soare pusi la ochi si "uitati" acolo.... lista ar putea continua.
Ati fi uimiti sa aflati ca in mod aproape paradoxal "pagubele" cele mai mari sunt produse tot de cei care de bine de rau nu par a duce grija zilei de maine ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat! deranj provocat de un fast food vldstf vldstf langa locuinta mea se afla un imobil cu etaj. la parter s-a deschis de mai mult timp un fast food, iar proprietarul imobilului locuieste la etaj. de cand s-a ... (vezi toată discuția)
Furt in hipermarket, nu m-au prins. posibile urmari? Amalia2 Amalia2 asta vara am fost in [hipermarket] si am furat niste chestii marunte, de mai multe ori. nu m-au prins. e posibil ca daca ma mai duc pe-acolo sa fiu oprita sau ... (vezi toată discuția)
Am furat dar nu m-a prins... monoie monoie am furat din hypermarket un lucru marunt dar nu m-a retinut nimeni la iesire. regret fapta...nu stiu ce m-a apucat. #-o oare ma vor gasi pe video,sau voi ... (vezi toată discuția)