avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Eu, ultimul pe lista, aleg orice post in Ardeal, mai aproape de casa
userul tau ne face sa fim invidiosi :-) si abia acum sa vezi cearta...

am vorbit cu doi fosti colegi care au luat anul trecut si mi-au zis ca nu le-a trebuit nicio adeverinta
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
adrianradu.bv, utilizator
@adisv: am vorbit ieri la gheorghieni cu un procuror irinel si-nu-mai-stiu-cum, e si el tot din sv... succes, daca nu prinzi saveni, pe mine nu ma intereseaza
asa stiu si eu ...nu tr adeverinta...doar caracterizarea de la ultimul loc de munca si acele date ce rezulta din evidenta operativa...
adeverintele despre care se vorbeste sunt pt. cei care dau admitere la INM
@adrianradu.bv: il cunosc bine pe acel procuror din Gheorgheni, un om de nota 10. Succes si tie la repartitia posturilor!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)