avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
stiu ca nu este un model anume, dar problema ar fi ca nu doresc sa scriu prea mult (ca doar nu pot sa-mi imaginez ca o va scrie seful meu cu mare drag)
n-am avut sanctiuni, dar de unde scot eu adeverinta asta?
De la structura de resurse umane. Din cate stiu faci un raport prin care soliciti sa se aprobe eliberarea unei adeverinte din care sa rezulte daca ai fost sau nu sanctionat disciplinar. In acelasi raport adresezi conducerii rugamintea ati semna scrisoarea de recomandare atasata, daca sunt de acord cu ea. Si atasezi o scrisoare de recomandare. Te duci apoi frumusel fie la seful tau sa se ocupe de ea fie la resurse umane daca te intelegi cu ei. Cel mai bine e sa mergi la resurse umane ca sa faca ei adeverinta si sa bage ambele documente la semnat deodata. Dar vb cu seful tau in prealabil, sa nu spuna ca il sari..stii tu cum e cu ierarhia..cam asta ar fi procedura la politisti, asa stiu eu. Sa nu te duci insa sa iti faca ei scrisoarea de recomandare ca nu ai sa vezi. Pe de o parte o sa iti spuna ca nu intra in atributiile lor, ca pot sa dea referinte despre tine doar daca li se cere expres..pe de alta parte..cine stie ce iti scriu acolo. Mai bine o faci tu. Eu gasisem la un moment dat niste modele de scrisori de recomandare pe net, pentru inscriere la niste cursuri la Institutul Roman de Diplomatie..parca asa ii zice..
Bafta!

Ps. Nu mi se pare deloc o dovada de maturitate sa vb pe un forum public despre calitatea unor oameni care ti-au aplicat o sanctiune in contextul in care ai nevoie de anumite acte de la ei..fix acum..si nici sa discuti despre structurile ministerului..parerea mea..pentru cine are ochi sa vada si urechi sa auda..Prietenii stiu de ce..
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
ContSters226238, utilizator
alixyrya a scris:

mariannn1980 a scris:

1. SINCU - BADEA Adriana Ioana - Constanţa - Judecătoria Constanţa
2. IVANCIUC Sorin Vasile - Maramureş - Judecătoria Giurgiu
3. BOŢU Mugurel - Arin – Vaslui - Judecătoria Galati
4. SANTAVAN Liliana - Sălaj - Judecatoria ªimleu Silvaniei
5. ENE-SOLOMCIUC Aurora - Diana - Ramona - Judecatoria Baia Mare
6. DOBRIŢOIU Bogdan – Buzău – Judecătoria Galati
7. GRAMA Maria - Magdalena - Mureş - Judecătoria Tg Mures
8. URSU Gabriela - Maria – Alba - Judecătoria Deva
9. LILEA Marian - Dâmboviţa - Judecătoria Galati
10. PETRESCU Ileana - Luminiţa - Vâlcea - Judecătoria Galati
11. OPRESCU Nadejda - Timiş - Judecătoria
12. PERJU Andreea - Iaşi - Judecătoria Botosani
13. VIERU Monica - Constanţa - Judecătoria Galati/Braila
14. MAXIM Roxana - Raluca - Timiş - Judecătoria
15. POPA Elena - Galaţi - Judecătoria Galati
16. BRUMÃ Oana - Cluj - Judecătoria
17.CHIHAIA Gabriela - Nicoleta - Braşov - Judecătoria Miercurea Ciuc
18.NEGRII Luminiţa - Gabriela - Bacău - Judecătoria Moinesti
19. NICOLAU Marius - Ionel - Sibiu – Judecătoria Liesti
20.STAMATIU Oreste - Bihor - Judecătoria Dorohoi

?????? alte idei?

sa vedem la fata locului
Eu nu as dori Judecatoria Liesti
nimarius, si daca nu ai de unde alege si va fi asa, ce vei face?

,,Nu uita de adeverinta privind sanctiunile contraventionale pe ultimii 3 ani,,

s ar putea ca noua sa nu ne trebuiasca asa ceva

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)