avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
tudor_el, fiecare are stilul sau... eu am procedat cam ca tine, dar nu inseamna ca este cel mai bun... iarasi vor iesi discutii...
adrianradu.bv a scris:

odb, si eu am fost surprins de cat de multi am fost... si a fost bine ca nu am stiut despre unii dintre ei ca participa, pentru ca m-ar fi demoralizat...
am vazut abia acolo... lista de participanti am studiat-o numai cat sa ma gasesc la 1017, atat...
nu stiu de unde esti, dar te invit la o bere la Brasov sau la un kurtos kalacs la Odorheiul Secuiesc...
voi mai ramane pe forum si la anul, dar promit ca voi fi baiat cuminte...
gata, ne-am impacat! da?

ok
Ai dreptate, am spus doar cum am invatat eu in speranta ca va fi de ajutor cuiva. N-am nici cea mai mica intentie sa supar pe cineva. Sper ca cei care au citit postarile mele sa isi fi dat seama de acest lucru.

1. Ene Dan Cristian - Constanta -Horezu/Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea
4. Radu Adrian - Brasov - Odorheiu Secuiesc/Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti
10. Ciontu Gigi - Caras Severin
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures
12. Lavric Adrian - Suceava
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltarretu Maria-Valentina - Bucuresti
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti////Gheorghieni, odorheiu secuiesc sau nasaud
17. Cristea Ana-Liliana - Olt
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- Ludus/Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti
21. Manolica Maria-Irina - Neamt

salutare...nu am mai intrat de mult pe forum ...astept rezultatele finale...dar totusi mi-am exprimat si eu optiunile..nu ma pot hotari...

astept sa vad daca intr adevar nu se da ,,psihologic,,
o seara buna
1. Ene Dan Cristian - Constanta -Horezu s-a exprimat pe forum user dane1981
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea
4. Radu Adrian - Brasov - Odorheiu Secuiesc aproape sigur daca nu aduce ceva mai bun locul 21
5. Mocanu Marius - Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti - Topoloveni prima optiune
10. Ciontu Gigi - Caras Severin
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures
12. Lavric Adrian - Suceava
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltarretu Maria-Valentina - Bucuresti
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti////Gheorghieni, odorheiu secuiesc sau nasaud
17. Cristea Ana-Liliana - Olt
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- Ludus/Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti
21. Manolica Maria-Irina - Neamt

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)