ashton a scris:
Julia79 a scris:
ashton a scris:
santiago a scris:
Asa ceva....ce?Ashton? Ca tie mi te adresez...Ce nu ai priceput?Sa te lamuresc...mi se pare de doi lei gauriti sa arunci cu mizerii in conditiile in care nu ti-a iesit pasienta.Adica iti stergi contul pe 15 nov. dupa care iti faci altul in aceeasi zi, cu alt nickname s-apoi te iei de nu stiu care... frustrat fiind ca nu te-ai aflat in carti.Nici eu nu m-am aflat si totusi nu o sa minimalizez reusitele altora, venindu-mi in minte scenarii penibile de genul....daca a fost fraudat examenul, ca na....am invatat de m-am spart si nu imi explic de ce nu am intrat, mai ales ca nu a fost asa.In concluzie, nu ma duc peste el....dar sunt extrem de surprins cum reactoneaza unii la niste esecuri...aruncand cu noroi in stanga si in dreapta.
fiindca si nu fiind ca. (asa se scrie corect). Explicatia pe care ai dat-o nu are nicio legatura cu ceea ce ai vrut sa spui initial. Ai facut,, sapaturi" pentru a identifica identitatea lui odb, cu un scop anume, si pentru asta adrianradu.b iti este recunoscator, ba mai mult decat atat se pare ca ti-a dat si un test de cultura generala pe care se pare ca l-ai luat cu brio.
Cert este ca, initial, mesajul tau a fost cu o usoara tenta de intimidare si pot sa spun ca este o premiera pe forum. Daca in trecut mai existau ceva divergente de data aceasta lucrurile au cam intrecut masura.
Ashton, din punct de vedere gramatical a scris corect. Sensul era frustrat fiind (pentru) ca...tra, la la.
O rugaminte mare am pentru toata lumea: incetati cu intepaturile, investigatiile inutile si remarcile jignitoare la adresa oricarui membru de pe forum, indiferent daca a fost admis sau respins la examenul din 13 nov. Eu m-am (re)apucat de invatat si chiar ma deprima discutiile acestea fara rost. Bine, o solutie pentru mine ar fi sa nu mai intru pe forum, insa...mi-a fost cu adevarat util 3 luni de zile. Dar acum...in incercarea de a gasi informatii folositoare, de a regasi discutiile constructive pe probleme de drept, ma lovesc de...barfa de la coltul strazii, dezbateri de mahala si acuzatii...nu spun nefondate, insa inutile, cu siguranta.
Sfat pentru cei care nu au luat: haideti sa ne concentram pe invatat. Iar pentru asta avem nevoie de o atitudine senina. Incrancenarea, remuscarile, invidia, in general orice sentiment negativ sunt premise clare ale esecului.
Sfat pentru cei care au luat: incercati sa va dezvoltati abilitatea de empatie. Este extrem de importanta pentru viitoarea cariera.
fiindca (sinonim pentru deoarece, pentru ca etc) este conjunctie se scrie intr-un cuvant, nu fiind(gerunziu) urmat de prepozitia ca, asta ai inteles? ca am vazut pe celalat forum ca teoria pe care ti-am dat-o mura-n gura din Udroiu nu prea te-a ajutat, a fost nevoie sa te mai lamureasca altii, dar ma rog fiecare cu rabdarea lui.
dear all,
ce ar fi sa va canalizati energiile in directia telului pe care va doriti sa vi-l atingeti, apreciez ca ar fi mai constructiv asa.
fie ca alegeti calea examenului '' la vechime '' fie ca absolviti INM-ul starea psihologica e foarte importanta.
de asemenea, este o meserie, cel putin cea de judecator, care presupune foarte multa toleranta fata de opiniile celor din jur si foarte mult autocontrol.
sincer, daca pe un forum apar reactii deplasate, nu as vrea sa stiu cum ar putea arata un proces live, si nici nu sunt sigur ca imi doresc sa am coleg (a) de complet un om care nu isi poate controla reactiile si frustrarile de moment.
sanse, are toata lumea...aici e vorba de puncte :-)
asa cum am mai spus sunt in primul an de stagiatura, alegand varianta INM, deci eu si multi altii de pe aici suntem dovada vie ca se poate, si mai mult unii din noi, chiar daca sunt incepatori , sunt dispusi sa imparta din putina experienta lor.
de ce? pentru ca si noi am trecut prin asta la un moment dat, si pentru ca, inca unii dintre noi sunt chiar foarte tineri, comparativ cu meseria pe care o presteaza...dar asta e o alta prejudecata.
cred ca era o zicala celebra, care spunea ceva despre asumarea esecurilor pentru atingerea succesului...
deci..concluzia este ca se poate. :-)