avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
eu mi-s optimist bai tone. asa ca nu ma dezumfla. te rog!
rizea, tu ce zici ca e mai bine? ardeal sau regat?

procurori:
nr. nume - domiciliu - optiune

1. Ene Dan Cristian - Constanta - Horezu/Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea
4. Radu Adrian - Brasov - Odorheiu Secuiesc/Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti
10. Ciontu Gigi - Caras Severin
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures
12. Lavric Adrian - Suceava
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare
14. Baltarretu Maria-Valentina - Bucuresti
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti
17. Cristea Ana-Liliana - Olt
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges
19. Bodoc Georgel - Buzau
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti
21. Manolica Maria-Irina - Neamt

adrianradu.bv a scris:

rizea, tu ce zici ca e mai bine? ardeal sau regat?

Sper sa nu incepeti o noua disputa Doar ce s-a incheiat cea dintre politisti si... ceilalti

nu vreau sa te dezumflu, dar eu sunt mai pragmatic asa si incerc sa ma gandesc la modul cum stau lucrurile.
acum eu ma gandesc, ca totusi magistratii nostrii au invatat si ei inaintea noastra cum stau lucrurile cu judecata si d-aia s-a schimbat si modul de aplicare al pedepsei accesorii la interzicerea drepturilor parintesti dintr-un automatism intr-o aplicare concreta tinand seama de interesul superior al copilului (al justitiei, in cazul nostru)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)