avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Primele seturi de intrebari sunt cu figurine si urmaresc sirul logic.Spre ex.un prim patrat in care sunt 3 puncte, al doilea cu 4 puncte si normal urmeaza cel cu 5 puncte pe care trebuie sa-l alegi din mai multe variante posibile.Apoi vin cam trei intrebari cu context diferit dar cam pe aceeasi idee si important este ca sa va mentineti la toate trei aceeasi idee,aceeasi logica spre ex.ori mergeti pe ideea riscului ori pe ideea sigurantei.Apoi mai sunt niste intrebari cu avioane pe care toata lumea le cam face avioane,cam matematice cu orele plecarii din aeroport.Mai sunt niste intrebari cu texte si apoi intrebari din ele gen cele de la rationamentul logic de la inm.
La cele de personalitate, se repeta intrebarile dar sub alta forma, aveti grija sa va mentineti ideea,important este sa nu iasa ca sunteti frustrati,ca aveti probleme de comportament grave.
bbitbh: a fost aplicata, desigur. e pe linie de management. niste inventii perfect netrebnice daca ma intrebi. dar trebuiau si astea sa poarte un nume. si s-au numit mustrare scrisa. ma buseste rasul numai cand imi aduc aminte. nervos. sper sa nu dau in plans. nu de alta dar am patimit destul in ultima perioada. exercitare necorespunzatoare a atributiilor de serviciu... in sistemul public.fara implicatii pe imaginea publica a institutiei. ma judec cu ei in contencios. am cerere in anulare cu prim termen in fond stabilit pentru decembrie la curtea de apel bucuresti. eu zic ca am o sansa buna sa trec si hopul asta, mai ales ca nu e in discutie vreo functie de conducere in magistratura...

mult noroc! ar fi pacat o asa mica problema sa distruga o munca poate de ani de zile!!! Ene Dan Cristian - Horezu
Ultima modificare: Miercuri, 23 Noiembrie 2011
dane1981, utilizator
Salutare! Sunt Corina, pozitia 18 la procurori. Felicitari si celor care au luat si celor care nu au luat, stiu ca toata lumea a depus niste eforturi deosebite pentru acest examen si chiar cred ca ar fi corect sa se suplimenteze locurile pentru cei care au picat cu note mari. Dupa parerea mea, un 7 luat acum echivaleaza lejer cu un 8 - 8.50 luat acum 3-4 ani.
Referitor la mine, am o oarecare nelamurire in privinta modului in care se va face departajarea intre persoanele care au aceeasi nota, dat fiind faptul ca toti intre pozitiile 15-18 avem acelasi punctaj. Ideal ar fi sa ne alegem locurile in asa fel incat sa nu fie nevoie de departajare.
Pe mine m-ar tenta, la o prima vedere, Ludus /Tarnaveni. Sau, mai exact, stiu unde nu as vrea sa merg : Negresti Oas, Huedin, Strehaia si Targu Lapus. In rest, mi-e cam egal. Ma adaug si eu in lista de optiuni:

nr. nume - domiciliu - optiune

1. Ene Dan Cristian - Constanta -Horezu/Alba Iulia
2. Anghel Alexandru Adrian - Bucuresti - Pitesti
3. Dediu Daniela - Vrancea
4. Radu Adrian - Brasov - Odorheiu Secuiesc/Topoloveni
5. Mocanu Marius - Tulcea
6. Cristea Alexandra Corina - Bucuresti
7. Dohan Ioan-Calin - Salaj
8. Morar Anca-Mihaela - Bihor
9. Tirlea Roxana-Adela -Bucuresti
10. Ciontu Gigi - Caras Severin
11. Cosarca Vasile-Nicolae - Mures
12. Lavric Adrian - Suceava
13. Hohota Adrian Ionut - Satu Mare - Satu Mare / Negresti Oas
14. Baltarretu Maria-Valentina - Bucuresti
15. Comardici Irina-Nicoleta -Prahova
16. Corlateanu Sorin-Costel -Bucuresti
17. Cristea Ana-Liliana - Olt
18. Dinica Corina-Iuliana - Arges- Ludus/Tarnaveni
19. Bodoc Georgel - Buzau
20. Chiazna Magdalena-Daniela - Mehedinti
21. Manolica Maria-Irina - Neamt

Salut Corina si felicitari.Andreia sunt si te astept la Tarnaveni!!!
adrianradu.bv a scris:

daveghan sau odb (indiferent cine ai fi), te cred ca ai muncit foarte mult. nu trebuie sa o iei atat de personal si sa nu o consideri cumva vreo lupta de clasa. stii foarte bine ca, daca tu faceai mai bine la examen, erai acolo deasupra liniei si nu mai eram nevoiti sa avem discutiile astea prostesti.
noapte buna.

adrianradu, n-am zis si nu am gandit niciodata ca tu sau alexanderus (sau oricine altcineva) ati fraudat concursul.
M-a pus pe ganduri doar faptul ca majoritatea covarsitoare a celor admisi la acest examen provin dintr-o singura profesie, lucru nemaintalnit pana acum.
Si nu sunt deloc singurul care a gandit asa, sunt singurul care si-a spus parerea pe forum.
Nu am ceva cu politistii, aceeasi banuiala as fi avut-o si daca 15 din cei 20 admisi ar fi fost grefieri.
Problema mea a fost strict legata de dezechilibrul neobisnuit intre profesiile "de provenienta" a celor admisi.
La un moment dat am luat in calcul inclusiv varianta ca nu sunteti ceea ce declarati ca sunteti ci doar declarati note fictive, pt ca in sinea mea refuzam sa cred ca ar putea fi ceva necurat la examen.
Nu spun ca am dreptate, nu am dovezi si oricum nu as face niciun demers in sensul asta, cu atat mai mult cu cat admit ca s-ar putea ca totul sa fie in inchipuirea mea.
A contat si faptul ca aveti o atitudine si un limbaj diferit de ale celor admisi anul trecut in noiembrie. Anul trecut cei admisi aveau o cu totul alta atitudine fatza de cea pe care o afisati voi acum. Si chiar daca unii s-au mai intepat intre ei, n-am vazut replici gen "ciocu'mic", "ce bine-mi pare c-ai picat", äi luat macar 4 la examen?" sau " da-i pe gsp, Petrica".
Strict in ceea ce ma priveste, desi anul trecut am picat la 10 sutimi, nu a existat nicio asemenea discutie atunci.
I-am felicitat pe toti cei intrati, am luat 2 saptamani de pauza si am luat-o de la capat.
Pana la urma nu conteaza ce cred eu, conteaza ce va urma pt fiecare.
Sper din tot sufletul ca veti fi buni profesionisti.
Cu asta sper ca am incheiat discutia asta si ne vedem fiecare de viata lui.
Mult succes in profesie!
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
ContSters229758, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)