adrianradu.bv a scris:
daveghan sau odb (indiferent cine ai fi), te cred ca ai muncit foarte mult. nu trebuie sa o iei atat de personal si sa nu o consideri cumva vreo lupta de clasa. stii foarte bine ca, daca tu faceai mai bine la examen, erai acolo deasupra liniei si nu mai eram nevoiti sa avem discutiile astea prostesti.
noapte buna.
adrianradu, n-am zis si nu am gandit niciodata ca tu sau alexanderus (sau oricine altcineva) ati fraudat concursul.
M-a pus pe ganduri doar faptul ca majoritatea covarsitoare a celor admisi la acest examen provin dintr-o singura profesie, lucru nemaintalnit pana acum.
Si nu sunt deloc singurul care a gandit asa, sunt singurul care si-a spus parerea pe forum.
Nu am ceva cu politistii, aceeasi banuiala as fi avut-o si daca 15 din cei 20 admisi ar fi fost grefieri.
Problema mea a fost strict legata de dezechilibrul neobisnuit intre profesiile "de provenienta" a celor admisi.
La un moment dat am luat in calcul inclusiv varianta ca nu sunteti ceea ce declarati ca sunteti ci doar declarati note fictive, pt ca in sinea mea refuzam sa cred ca ar putea fi ceva necurat la examen.
Nu spun ca am dreptate, nu am dovezi si oricum nu as face niciun demers in sensul asta, cu atat mai mult cu cat admit ca s-ar putea ca totul sa fie in inchipuirea mea.
A contat si faptul ca aveti o atitudine si un limbaj diferit de ale celor admisi anul trecut in noiembrie. Anul trecut cei admisi aveau o cu totul alta atitudine fatza de cea pe care o afisati voi acum. Si chiar daca unii s-au mai intepat intre ei, n-am vazut replici gen "ciocu'mic", "ce bine-mi pare c-ai picat", äi luat macar 4 la examen?" sau " da-i pe gsp, Petrica".
Strict in ceea ce ma priveste, desi anul trecut am picat la 10 sutimi, nu a existat nicio asemenea discutie atunci.
I-am felicitat pe toti cei intrati, am luat 2 saptamani de pauza si am luat-o de la capat.
Pana la urma nu conteaza ce cred eu, conteaza ce va urma pt fiecare.
Sper din tot sufletul ca veti fi buni profesionisti.
Cu asta sper ca am incheiat discutia asta si ne vedem fiecare de viata lui.
Mult succes in profesie!