avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Salut,
am tot urmarit discutiile voastre si m-au ajutat mult unele dintre ele . Multumesc acum tuturor si imi pare rau pentru cei care stiu ca au pus mult suflet si n-au depasit linia.Eu cred ca toti ne-am pregatit insa poate ca nu e suficient, mai ne trebuie si putin noroc si sansa la un astfel de examen.
Eu am putin peste nota de admitere, adica 7.05 la procurori, dar am mari emotii si mai ales slabe sperante ca as putea valorifica nota aceasta .dar..stitit voi..speranta moare ultima..nu-i asa? :))
@petranicolle
Mai stii? Poate raman locuri neocupate la judecatori si facem cerere de valorificare a rezultatului. Stii ca anul trecut primii de sub linie la judecatori au ajuns procurori dupa continuarea procedurii (locuri neocupate datorita examinarii psihologice)? Poate anul asta se intra cu 7 la judecatori si raman locuri...
Vrabia malai viseaza! :)
Mi-ai inseninat ziua "urlutetz" ...ce bine ar fi......ufff..nu putem decat sa asteptam.Sa inteleg ca esti oarecum in aceeasi situatie?
s-a publicat reyolvarea contestatiilor. s-au respins, cum altfel ? chiar au considerat ca RIL-ul pubicalt in 12 octombrie (solutionat în iunie de ICCJ) nu excede bibliografiei.
puteti sa imi explicati de ca in cazul uneia dintre spetele de la penal nu s-a retinut amenitare si tulburare de posesie?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)