avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Procurori

8,45 CT care vrea Horezu
8,40 alegzanderus bucuresti care vrea Pitesti/Topoloveni
8,30 - adrianbv care vrea Pitesti/Topoloveni
8,20
8,20(nu stiu daca e vorba de doi de 8,20)
8,10
8,00
7,90 bihor
7,85
7,80 bucuresti
7,60 sorincostel
7,60
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova

Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
alegzanderus, utilizator
adelamldvn a scris:

s-a publicat reyolvarea contestatiilor. s-au respins, cum altfel ? chiar au considerat ca RIL-ul pubicalt in 12 octombrie (solutionat în iunie de ICCJ) nu excede bibliografiei.

Păi decizia din RIL nu e lege, nu reglementează, doar stabilește cum trebuie interpretată o normă (care era în vigoare la momentul publicării anunțului), risipind controversele. Deci e ok.

hope0022 a scris:

puteti sa imi explicati de ca in cazul uneia dintre spetele de la penal nu s-a retinut amenitare si tulburare de posesie?

Cum a zis și bbitbh, tulburarea de posesie implică existența posesiei părții vătămate asupra imobilului. În speță, posesia nu fusese transmisă (reiese clar din text). Deci și asta e ok.
unul dintre cei cu 8,20 esti tu alex, asa imi zisese d--scu initial
ce ai facut blue ray, ca pe tine te urmaream f des
adrianradu.bv a scris:

unul dintre cei cu 8,20 esti tu alex, asa imi zisese d--scu initial

am calculat gresit initial
nu e 8,2 e 8,4

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)