Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
imi dau si eu cu parerea, desi nu am experienta practica in domeniu. spre sa fiu de ajutor. tulburare de posesie nu, probabil pentru ca nu existau date in enunt despre punerea efectiva in posesie, dupa incheierea contractului. si oricum daca ar fi fost tulburare de posesie nu putea fi si amenintare, din cauza formei agravate de la tulburare de posesie.
mai spuneti ceva despre notele obtinute la judecatori. sa fie atat de mici? nu cred. unde sunt greii? probabil nu intra pe aici. sau poate doar observa...
Mii de scuze pentru intarziere. Sunt unul dintre candidatii la fctia de procuror (Parchet dpl Trib. Vaslui). In urma calculelor mele am obtinut 7.70. Vad ca ati initiat un clasament. Nu am avut acces la net intrucat doar azi am ajuns acasa. Sper sa nu mai fie prea multi din astia ca mine.
Din cate am vazut mai sus , notele cele mai mari sunt cele de la procurori. Eu imi explic acest lucru prin faptul ca majoritatea celor din politia judiciara s-au inscris pt procurori. Ei (de fapt noi) avem un oarecare avantaj pe partea de penal si proc. penal unde, de aceasta data, subiectele au fost mult mai grele.
Nu stiu ce sa spun despre notele la judecatori. Cred ca intradevar vor fi mai mici. Indraznesc sa fac o presupunere, in sensul ca vor ramane 2-3 locuri neocupate. Mi-e greu sa cred ca nu ii intereseaza notele celorlalti. Eu abia am asteptat sa ajung acasa ca sa intru pe net si sa caut impresii despre examen. Speram sa nu fiu singurul care l-am apreciat ca fiind mai greu decat cel de anul trecut.
Felicitari celor care au obtinut note mari si multa bafta celor care vor participa la urmatoarele examene. Desi nu am fost la acest examen, am observat urmarind subiectele din anii trecuti, ca anul acesta a fost mai greu. La anul, daca se mai organizeaza examen voi participa si eu, asa ca astept sfaturi...cat ati invatat? ce anume?am citit o bibliografie de pe un alt topic. dar vreau si alte pareri. Si poate ma lamureste cineva in legatura cu urmatoarea problema?Am auzit ca in momentul inscrierii trebuie sa dai o declaratie in legatura cu cei 5 ani vechime, care ar trebui sa fie fara intrerupere. Din ce am citit eu, din lege nu reiese asa ceva. La ce se refera oare?Adica, daca eu am avut 4 ani vechime, am intrerupt 1 an pentru ca am fost in concediu pentru cresterea copilului, apoi am revenit si am mai facut inca 1 an vechime, inseamna ca nu ma incadrez in conditiile de vechime de 5 ani in specialitate?Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Multumesc