avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
este adevarat ca nu sunt decat circa 100 utilizatori. Dar ma intreb ce ce altii nu sunt curiosi. Eu cred ca ar trebui sa am undeva spre 9.00 ca sa nu ma intereseze ce au facut ceilalti candidati. M-am uitat pe paginile de anul trecut. dupa 4-5 zile de la examen se stiau mult mai multe note.
eu mai cunosc doar 4 candidati , dar au luat sub 7.oo.

Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
adiHo, utilizator
eu asa stiam, ca erau 2 note de 7,9
7,60 e dublura mea, de la o prietena
Buna seara,

sunt Alina din Timisoara si pana acum am mai citit discutiile de pe forum ref. la admiterea in magistratura. As dori sa intru si eu in aceste discutii, deoarece sunt utile si motivante.

Am participat de 2 ori la examenul de admitere in magistratura (cu vechime), - noiembrie 2010 - 5,25 si noiembrie 2011 - aprox. 4.75
Nu am invatat nimic nimic....si nu aveam nici o speranta ca as putea sa iau examenul asa. M-am bazat doar pe logica si pe "bunul simt juridic" + expertienta acumulata in instante pe dreptul civil.
Nu pot sa spun ca mi s-au parut grilele din acest an mai grele sau usoare decat cele de anul trecut, deoarece nu as emite o opinie "in cunostinta de cauza", dar cu siguranta pot sa afirm ca majoritatea intrebarilor pe langa cunostinte temeinice de drept solicita foarte mare atentie si o privire de ansamblu asupra materiei.

Am vazut din dicutii ca voi ati invatat foarte mult pentru acest examen si ma intreb... daca as reusi sa imi fac timp pt a invata asa ca si voi, oare as avea vreo sansa sa intru?
pai daca tu spui ca ai obtinut punctajul asta fara sa inveti... atunci eu nu vad ce te-ar putea retine...

eu anul trecut, dupa concursul din noiembrie, am incercat sa fac testul acasa folosindu-ma de cum spui tu bunul simt juridic si am obtinut un punctaj asemanator cu cel pe care tu il avansezi.

e drept ca metoda ta este mai stresanta (adica sa participi intr-un examen real), dar a mea a fost mai ieftina:D
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2011
adrianradu.bv, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)