avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Poate fi asa clasamenul la Procurori ?

8,45 CT care vrea Horezu
8,40 alegzanderus bucuresti care vrea Pitesti/Topoloveni
8,30 - adrianbv care vrea Pitesti/Topoloveni
8,10 - bucuresti
8,10 Salaj
8,00 ??
7,90 bihor
7,90 bucuresti ??
7,85 ??
7,80 bucuresti
7,70 adiHO inscris la vaslui
7,60 sorincostel
7,50 bucuresti
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova
7,05 petranicolle din cluj

Va rog sa mai adaugati daca mai stiti ceva.

sorincostel (7,60)....tot din bucuresti .....si daca intru.... as fi vrut si eu horezu, pitesti sau topoloveni..dar se pare ca sunt ocupate...dar cred...totusi .... ca se va ocupa macar .....SAVENI ....CU...cineva din Iasi .....ca acolo e prea departe pt. mine..
..sper sa fie bun clasamentul vostru ...si mai ...sper sa fi completat eu bine..bilutele..
.cateodata mai am ...temeri de genul asta...indiferent ce.o fi marti seara vom sti toti...
si asta e ...mergem mai departe.....

o seara buna
rectificati lista,nu sunt la procurori.
alte note,in afara de "sub linie",nu mai stiu.
noapte buna
Am citit si eu un pic pe forum in seara asta si nu stiu daca sa ma distrez sau sa ma enervez. Mie notele astea care se vehiculeaza la procurori imi par total nereale. Eu sunt avocat, cunosc multi avocati care au dat examenul asta si nu erau deloc siguri de ce au facut si-mi vine tare greu sa cred ca juristii, grefierii, avocatii n-au facut nimic si toata inteligenta din lume s-a acumulat la politisti. Stiu si eu politisti din Pitesti care au dat si toti zic ca au facut rahatul praf. Abia astept sa vad notele reale, sunt convinsa ca o sa fie diferente mari intre ce se posteaza pe net si ce se intampla in realitate.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)