avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
camicris a scris:

stiti ce ma distreaza pe mine?
timp de un an de zile de cand discutam noi pe acest forum, nu s-a aratat nicio minte de-asta "luminata" sa dezbata impreuna cu noi controverse juridice sau sa ne impartaseasca din experienta lor penala(care i-a ajutat la examen), iar acum ...submarine, submarine....cum zicea un coleg de forum.
am si eu prieteni politisti, si exact cum e in orice meserie...mai exista si uscaturi, dar unde erati stimabililor inainte de examen...ne urmareati din umbra si radeati in sinea voastra:uite si la astia ce se zbat...ei nu stiu ca locurile sunt cu dedicatie?!
cand le-am spus amicilor mei politisti ca m-am inscris la judecatori, intrebarea lui a fost:"de ce nu m-am inscris la procurori, ca acolo se face spaga mai usor."
concluzia o trage fiecare.

eu una nu voi renunta la VISUL MEU!
pentru prietenii mei de suferinta:catargul sus!=D>

camicris ....nu trebuie să fi supărată pe colegii polițisti. Fiecare are propriul lui stil. Dacă ei nu au dorit să participe la discuții și să apară doar după examen, e treaba lor.
Mie îmi pare rău că am descoperit forumul prea târziu. Am găsit aici colegi care ridicau probleme, care încercau să-și fundamenteze chichițele.
Cred sincer că toți cei ce au intrat pe forum precum și mulți alți au fost bine pregătiți, însă examenul.....

Nu îî dau dreptate colegului Adrianradu bv. Eu știu fff mulți colegi și amici care au intrat la facultate cu concurență 14 pe loc și au picat la INM sau chiar aici. Nu are importanta că la academie a fost concurentă mare și în consecință cei de acolo sunt mai buni.

În privința mea..... în liceu, facultate am mers ffff bine dar acest examen l-am zbarcit din ffff multe motive.
Eu sunt ferm convins că sunt multi colegi în situația mea. Colegi care au încercat de mai multe ori, care au învățat mai mult ca mine și chiar care sunt mai bine pregătiți ca mine.

În consecință, Camicris nu dispera!!!! nu renunta la vis!!!!!

PS pe măsură ce trece timpul mă tot gândesc (cum sunt la limită) dacă am greșit la ”pictat”, ce se întâmplă cu notele de la judecători care nu mai apar, care va fi baremul de intrare la judecători, dacă vor fi 20 de candidați peste 7,00 la judecători

mugur-8,05
Tribunalul Sălaj-8,00
colegul lui adrianradu bv-7,85
Tribunalul Galati-7,40
Tribunalul Galati-7,15(MedEx)
nimarius-7,20
Tribunalul Bihor-7,10
Tribunalul Dolj - 7,00 Adita26
Tribunalul Baia Mare l-am trecut gresit era nota din Salaj

Va rog, are cineva informatii despre o incercare de fraudare? Barbat depistat la predarea lucrarii cu dispozitiv de receptie...
@nimarius
ai contestat ceva?
valentinabaltaretu a scris:

Va rog, are cineva informatii despre o incercare de fraudare? Barbat depistat la predarea lucrarii cu dispozitiv de receptie...

misto...apoi daca e asa atunci e posibil ca altii sa nu fi fost depistati...sper sa nu fie adevarat...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)