avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Privitor la valorificarea notei de la procurori cu un loc ramas neocupat la judecatori va pot spune din experienta ca se poate valorifica. In data de 6 iunie 2011 candidatii cu nota 7,35 de la judecatori de la examenul din noiembrie 2010 au sustinut testarea psihologica pentru ocuparea poastului ramas neocupat de la procurori si in prezent sunt procurori. Dintre ei unul a renuntat la post ramanand un post vacant de procuror. Am facut si noi cerere de valorificare a rezultatului(noi cei cu 7,30) pentru ocuparea postului de procuror ramas neocupat ca urmare a renuntarii unui candidat dintre cei cu 7,35 iar hotarea CSM a aratat ca indeplinim conditiile, ca regulamentul o permite dar ca nu prevede ce sa faca daca suntem 5 cu aceeasi nota. Si asa si-au batut joc de noi pe romaneste! Am crezut ca fac infarct in ziua aia. Cu foarte mare greutate mi-am revenit din soc si in putinul timp care mi-a ramas am inceput sa invat pentru examenul din nov.2011 unde am obtinut nota 7,15. Probabil daca nu eram atat de suparata si probabil daca as fi invatat mai din timp as fi obtinut o nota mai mare. Sunt extrem de dezamagita pentru discriminarea prin care am trecut .
Raspunsul la intrebarea ce mi-a fost pusa este acesta: da, se poate valorifica nota de la procurori daca va ramane un post vacant la judecatori numai daca CSM-ul vrea asta, ca ... regulamentul o permite si voi indepliniti conditiile. Deci e pe vrute! pentru unii muma pentru altii ciuma!
MedEx a scris:

Privitor la valorificarea notei de la procurori cu un loc ramas neocupat la judecatori va pot spune din experienta ca se poate valorifica. In data de 6 iunie 2011 candidatii cu nota 7,35 de la judecatori de la examenul din noiembrie 2010 au sustinut testarea psihologica pentru ocuparea poastului ramas neocupat de la procurori si in prezent sunt procurori. Dintre ei unul a renuntat la post ramanand un post vacant de procuror. Am facut si noi cerere de valorificare a rezultatului(noi cei cu 7,30) pentru ocuparea postului de procuror ramas neocupat ca urmare a renuntarii unui candidat dintre cei cu 7,35 iar hotarea CSM a aratat ca indeplinim conditiile, ca regulamentul o permite dar ca nu prevede ce sa faca daca suntem 5 cu aceeasi nota. Si asa si-au batut joc de noi pe romaneste! Am crezut ca fac infarct in ziua aia. Cu foarte mare greutate mi-am revenit din soc si in putinul timp care mi-a ramas am inceput sa invat pentru examenul din nov.2011 unde am obtinut nota 7,15. Probabil daca nu eram atat de suparata si probabil daca as fi invatat mai din timp as fi obtinut o nota mai mare. Sunt extrem de dezamagita pentru discriminarea prin care am trecut .
Raspunsul la intrebarea ce mi-a fost pusa este acesta: da, se poate valorifica nota de la procurori daca va ramane un post vacant la judecatori numai daca CSM-ul vrea asta, ca ... regulamentul o permite si voi indepliniti conditiile. Deci e pe vrute! pentru unii muma pentru altii ciuma!

@MedEx.... cine știe poate acum ai noroc și intri cu 7,15
Incredibil ...ar trebui actionati in judecata pentru asta.cred ca nu s-au mai deranjat pentru un post sa departajeze 5 candidati.Probabil pentru unii nu suntem decat niste simple cifre.Regret situatia "MedEx " si poate acum va fi sansa ta .Succes.
Buna ziua! Sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu colegii politisti, cunosc destui politisti inteligenti, inclusiv in Pitesti, dar stiu de asemenea ca sunt foarte ocupati si ca nu au avut timp sa invete toate teoriile lui Udroiu. Si-mi mai dau seama ca, asa cum spunea cineva mai sus, pe acest forum sunt circa 100 de persoane care posteaza, deci nici macar 10% dintre candidati, asa ca nu e cazul sa-si imparta nimeni posturi pe forum, ca n-are absolut nici o relevanta. Stiu ca suntem o tara libera si ca fiecare are dreptul la opinie, dar tocmai de aceea mi-o exprim si eu: n-am citit prea mult pe acest forum, dar, din cate am observat, sunt persoane pe aici care au dat de multe ori, care au facut eforturi si nu au facut prea mare lucru si acum sunt demoralizati. Or, sa vii acum, inainte de rezultate, si sa spui ca stii vreo 10 politisti, toti care au dat prima oara si toti cu note cam peste 8, mie mi se pare un pic arogant. cel putin fata de persoanele de mai sus. Sa asteptam rezultatele si apoi sa ne entuziasmam...
Sa te auda Dumnezeu... ca numai el ne poate ajuta pe toti!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)