MedEx a scris:
Privitor la valorificarea notei de la procurori cu un loc ramas neocupat la judecatori va pot spune din experienta ca se poate valorifica. In data de 6 iunie 2011 candidatii cu nota 7,35 de la judecatori de la examenul din noiembrie 2010 au sustinut testarea psihologica pentru ocuparea poastului ramas neocupat de la procurori si in prezent sunt procurori. Dintre ei unul a renuntat la post ramanand un post vacant de procuror. Am facut si noi cerere de valorificare a rezultatului(noi cei cu 7,30) pentru ocuparea postului de procuror ramas neocupat ca urmare a renuntarii unui candidat dintre cei cu 7,35 iar hotarea CSM a aratat ca indeplinim conditiile, ca regulamentul o permite dar ca nu prevede ce sa faca daca suntem 5 cu aceeasi nota. Si asa si-au batut joc de noi pe romaneste! Am crezut ca fac infarct in ziua aia. Cu foarte mare greutate mi-am revenit din soc si in putinul timp care mi-a ramas am inceput sa invat pentru examenul din nov.2011 unde am obtinut nota 7,15. Probabil daca nu eram atat de suparata si probabil daca as fi invatat mai din timp as fi obtinut o nota mai mare. Sunt extrem de dezamagita pentru discriminarea prin care am trecut .
Raspunsul la intrebarea ce mi-a fost pusa este acesta: da, se poate valorifica nota de la procurori daca va ramane un post vacant la judecatori numai daca CSM-ul vrea asta, ca ... regulamentul o permite si voi indepliniti conditiile. Deci e pe vrute! pentru unii muma pentru altii ciuma!
@MedEx.... cine știe poate acum ai noroc și intri cu 7,15