avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
bbitbh a scris:

adrian radu. ca tot inteleg ca am fost colegi. eu nu am luat a) pentru ca, fiind condamnat, iar prejudiciul constatat ca fiind recuperat, intrucat instanta nu a dispus confiscarea, nu am mai vazut rostul sechestrului. iar c) am crezut ca e corect pentru ca a lua act de tranzactia dintre inculpat si partea civila nu echivaleaza cu constatarea prejudiciului ca fiind recuperat. eu asa am gandit-o.
si by the way. sunt mandru de tine. bravo ca nu ai zbarcit-o atat de rau ca mine.

Nu stiu dc e corect argumentul asta.
Dc instanta a luat act de tranzactia dintre parti, solutionand astfel actiunea civila (prejudiciul), eu inteleg ca rostul sechestrului asigurator ar putea fi pt garantarea platii unei eventuale amenzi aplicate.
In enuntul intrebarii il avem pe "poate" ceea ce influenteaza f mult modul in care poti interpreta variantele.
Am preluat ultimul clasament facut la procurori aseara si l-am inclus pe 8.5 si 7.5

Poate fi asa noul clasamenul la Procurori ?

Va rog mult sa corectati si sa mai adaugati note. Eu nu mai pot. Sunt alaturi de voi toti si de 7.7

8.50 ............
8,45 CT care vrea Horezu
8,40 alegzanderus bucuresti care vrea Pitesti/Topoloveni
8,30 - adrianbv care vrea Pitesti/Topoloveni
8,10 - bucuresti
8,10 Salaj
8,00 ??
7,90 bihor
7,90 bucuresti ??
7,85 ??
7,80 bucuresti
7,70 adiHO inscris la vaslui
7,60 sorincostel
7,50 bucuresti
7.50...................
7,40 iasi
7,40 serpilian
7,30 dopila craiova
7,05 petranicolle din cluj

sunt de acord cu mugur 1979. cred ca el are dreptate. m-am mai uitat o data pe cod si cred ca are dreptate. eu am luat in calcul o greseala de gandire preluata cu ocazia unor discutii pe care le-am avut intr-o speta cu cheltuieli judiciare f mari.
sim 05. eu raman la parerea ca lit. c) au vrut sa o gandim pur si simplu legat de actiunea civila. fiecare cu piticii lui. dar nu inteleg de ce n-ar fi corect rationamentul, lasand deci in afara discutiei actiunea penala, nu inteleg care e problema cu poate? ce imi spui practic, ca instanta, solutionand actiunea civila nu poate mentine o masura asiguratorie, ci e obligata sa o mentina? ma depaseste. aprofundez mai tarziu ...
salutare....daca s a afisat si argumentarea la barem putem oare sa ne aşteptăm să se afişeze maine seară___????

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)