avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
Incredibil dar adevarat! Am parcurs procedura prealabila si dupa afisarea rezultatelor vom vedea cati dintre noi se vor adresa Curtilor de apel pe contencios administrativ. Sunt sanse dar nu uitati ca ne luptam cu Csm-ul, ca sunt inca judecatori fricosi sa dea solutii drepte etc. Eu cred in steaua mea si cu Dumnezeu inainte!
Pe când vă așteptați să apară notele?
În calendar spuneau pe 22 noiembrie.
Motivarea la contestatii este dată.
Până când ne vom stresa de ce și cum :(
hai galatiul. da. ce dor mi-e de locul nasterii mele ... sa fie bine pentru tine medex ... dar fara sperante mari, ca sa previi deziluziile ... mari. eu nu prea cred ca sunt sanse sa se intre cu medie mai mica la judecatori decat la procurori
cred ca pe 21 seara vor aparea. inteleg ca anul trecut asa au aparut
Deocamdata vorbim pe cazuri concrete, estimativ, ca sa treaca mai repede timpul pana marti, cand va fi oficial. In legatura cu relevanta postarilor, aceasta are un grad destul de mare, iar anul trecut nu prea au fost diferente intre estimarile de pe forum si rezultatele oficiale. Iar impartirea locurilor tot pe forum s-a facut si din nou nu au fost diferentea semnificative. Nu cred ca exista candidati care dau note la misto, doar sa ne incurce, avand in vedere miza examenului. Nu e lipsa de respect fata de nimeni, dar fiecare e pe cont propriu pana la urma. Iar clasamentul incercam sa-l facem dupa note concrete, dupa persoane care.... au capaciate de folosinta sa zic asa, iar nu dupa auzite sau dupa persoane imaginare. Aici nu se scornesc note. Dar altceva nu inteleg. Doamna avocat de mai sus este singura persoana deranjata de modul in care se pune problema, desi nu rezulta ca ar fi interesata in vreun fel. Va rog frumos doamna. Examenul asta imi va schimba viata. Nu stricati momentul. Retrageti-va elegant.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)