avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
mariana_en a scris:

@nimarius
ai contestat ceva?

Am contestat speta de la procedura penală cu recursul la masura preventivă. Am aratat ca există dispozitii legale privitoare la semnatura electronica, la comunicare documente prin e-mail, la accesul liber la justitie.
Raspunsul la contestatie a fost că dacă nu s-a mentionat ca are semnatura electronică inseamnă că nu are.
In contestatie am spus ca enuntul nu face diferentierea si in consecintă nu poti da un raspuns corect. Ca poate fi si alba si neagra.
Culmea este ca imediat ce am vazut raspunsul la acea grila am intrebat un prieten bun care este si judecător (face si penale). acest prieten a trebuit să deschidă codul, să citească, să gandeasca, chiar era o speta aplicabilă si lui.
Acest prieten mi-a spus să nu-mi imput această speță. A spus că e fff grea, că întradevăr pot exista discutii de încălcarea principiului liberului acces la justiție, că fără cod și în condiții de examen nici el nu știe dacă ar fi răspuns corect
Dr,Oz a scris:

mugur-8,05
Tribunalul Sălaj-8,00
colegul lui adrianradu bv-7,85
Tribunalul Galati-7,40
Tribunalul Galati-7,15(MedEx)
nimarius-7,20
Tribunalul Bihor-7,10
Tribunalul Dolj - 7,00 Adita26
Tribunalul Baia Mare l-am trecut gresit era nota din Salaj

Nota ta este pe această listă?
Notele nu apar deoarece sunt putine iar cei care nu au postat inca au asteptat baremul final!
Am aflat(barfe) ca intre ultima nota de la judecatori si ultima nota de la procurori va fi o diferenta semnificativa iar nota de la procurori va fi mai mare.
Eu am facut de 7,15 la judecatori si am sperante, de ce nu?
Analizand ceilalti ani am constatat ca la acelasi numar de candidati dar la un examen cu grad de complexitate mai scazut decat in nov.2011 la pozitia 20 la judecatori a fost nota 7,35 (nov.2009) si 7,15(nov.2008). Cum la acest examen nu au fost mai multi candidati ca atunci si cum gradul de complexitate a fost cu mult mai ridicat(am participat la ambele examene) intuiesc ca vor fi maxim patru note de 8 la judecatori iar restul numai note de 7.
Urez felicitari tuturor celor care au participat la acest examen istovitor si le reamintesc celor care au obtinut peste 7 ca au toate sansele din lumea asta sa fie intrati si ca acum dam un examen psihologic riguros citind fumigenele aruncate de carcotasi sau chiar de proprii colegi care nu inteleg. Din cei care au obtinut nota 7,30 la judecatori anul trecut va pot spune ca jumatate dintre ei nu au reusit sa treaca de nota 7 iar din cei care au trecut de nota 7 o persoana este deja in clasamentul vostru la procurori iar doua sunt deja in clasamentul vostru la judecatori. Am mai aflat ca dintre cei care au participat la cursurile pentru cei cu 5 ani .....cursul ala cu 4500 de lei o singura persoana a reusit sa faca 7,40 si este pe tabelul vostru inscrisa la judecatori. Asta este tot ce stiu. Numai bine! Speranta moare ultima!
Nu! Nu am facut!
@MedEx Și eu cu 7,20 am ceva sperante, numai că acum stau si mă gândesc (stresez) dacă am gresit ceva la ”pictat”.
Cred si eu că vor fi foarte putine note peste 7,00 la judecători

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)